Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
daikonblaze
csendes tag
válasz
szucsi29
üzenetére
Szia
Bocsi hogy most válaszolok nem voltam net közelbe.
Én nem töröltem semmit a recovery-ből, mert stabil a rendszer semmi problémát nem észleltem eddig.
Gyári beállítások visszaállítását se csináltam mert akkor kezdhettem volna előröl a belakást.
Nekem is csak egyszer sikerült belépnem a recovery-be valamikor még amikor megvettem, de akkor is fél órát szenvedtem vele. Azóta inkább kihagyom. Valamelyik régi hozzászólásban mintha olyasmit olvastam volna hogy máshogy kell belépni a recovery-be lollipopnál, nem úgy mint kitkatnél.devergo74:
Csak egy vezeték nélküli egeret próbáltam eddig, azt felismerte működött vele. Egészen addig amíg össze nem akadt a wifivel és el nem ment a net, csak akkor jött vissza mikor kihúztam az egeret. Úgy tűnik zavarják egymást. A billentyűzetem is vezeték nélküli de holnap kipróbálom működik-e vele. Ha igen akkor gondolom a sima usb-s is működik.
Pendrive-ot és külső hdd-t (3.5"-ösnél aminek van saját áramforrása csak olyat, 2.5"-ösnél meg aminél csak egy usb kábelon kapja az áramot) is lehet rá csatlakoztatni. Hatalmas plusz hogy ntfs fájlrendszert is felismeri, nem kell fat32-re formázni. -
daikonblaze
csendes tag
válasz
szucsi29
üzenetére
Szia
Ahogy felettem tanácsolták próbáld meg külső sd kártyáról telepíteni, vagy pedig tényleg dubla zipben van csomagolva azért nem látja.
Illetve hol találtad meg a 144-est? Én sehol sem találtam. Megköszönném ha belinkelnéd.Más téma. Másnál is ennyire botrányosan gyenge a wifi? Nem tudom hogy hardveres vagy szoftveres dolog lehet, kicsit zavar. Egy téglafalon kellene átjönnie de elég gyenge a jel, stabil nem dobálja le, de gyenge.Nem is lenne gond, mert végül is egy 30 ezer ft-os készülékről beszélünk, de azért mégiscsak rajta van az az asus felirat. Meg mindig ezt hozom fél példának, de ha a 2 ft-os kínai telómba tudtak olyan erős wifit rakni ami a pincéből is veszi a jelet,akkor mégsem lehet olyan drága a dolog hogy ezen spóroljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- Lenovo TAB M11 tablet
- ÚJ! BONTATLAN! Ipad Mini 6 Wifi + Cellular 256GB(független)
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi