- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
- droidic: Telekom router – fapados NAS tároló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chatman
csendes tag
Én is multinál dolgozom és úgy kaptuk a tájékoztatást, hogy a notebookokra előtelepített operációs rendszerekre nincs semmi garancia. Egyik gyártónál sem. (Akkor sem, ha netán a gyártó szúr el valamit az előtelepítésben.) Azt csinál vele a Felhasznóló, amit akar. Én amúgy sem használnám soha az előtelepített Windowsokat, mert teli vannak szeméttel (esetleg Dellnél, ott szinte csak drivert tesznek rá). Utólagos takarítás nem sokat ér. A cuccos alján úgyis ott figyel a telepítőkulcs, otthon meglévő Home Premium betesz, install, kóddal alulról beaktíval, használ. Persze ezt kezdő felhasználók esetében nem javaslom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Amíg működik, nincs sok probléma, de mi történik akkor amikor egy garanciális eszközük elromlik?
- Retro hardver csomag egyben vagy külön is!!
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Bomba ár! HP ZBook 15 - i7-4700MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest