Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
válasz
ImpersonatoR #202 üzenetére
Ha a gép 120Hz-es akkor a monitor is 120hz-en fog futni. Fentebb én is kérdeztem ilyet, akkor azt hiszem ez a válasz jött.
-
Mattb
senior tag
-
Mattb
senior tag
RTX 2060 vs gtx 1660 Ti?
Szerintetek?
Nem lehet már ismerni valahol az összes specifikációt amiben jönni fog ?
Itthon még csak 4 helyen láttam megjelenni. -
Mattb
senior tag
Na, összehasonlítottam. Míg a macen, (retina 15.6") egy normál Excelt 130%-os zoomban kényelmes használni (a méret itt olvasható), addig a párom 13.3-as FHD HP-ján 90%-os zoomal érem el ugyanezt a hatást. Ekkor van az, hogy 5 sorral fér ki kevesebb a kijelzőre, ha összecsukom az excel menüsort felül a FHD gépen. Ha nem, akkor 8 sorral van több.
Ez nem akkora nagy számottevő dolog, de nálam ezt kell mérlegelni.
Mivel nem használtam WQHD gépet, de gondolom hasonlóan ott is fentebb kellene zoomolni mert nem látnék belőle semmit. Akinek esetleg van és dolgozik Excellel (is), szívesen meghallgatom, hogy ő nála milyen? -
Mattb
senior tag
-
Mattb
senior tag
Jelenleg egy 15"-os MacBook Pro-t használok, a legnagyobb felbontáson. Mennyiben térne el a FullHD 14"-on ezen a gépen?
Mennyivel lenne "kevesebb" munkafelület? Szükség lenne a WQHD-ra a mac után? -
Mattb
senior tag
válasz
Mikulásbá #131 üzenetére
Az rendben, de ugye írták itt, hogy az alaplapra van forrasztva egy 8gb-os ram egység. Ez által gondolom a 24 giga úgy jön ki hogy szintén egy 8gb-os forrasztva van, és mellé raktak egy 16gb-osat. Akkor a 32GB-os, az oldal alapján gondolom egy 16gb-os forrasztottal rendelkezik.
Én nem gamingre venném, inkább munkára (nem videovágás) adatb kezelés, excelek (nagy mennyiségben). Igazából egy 15" MacBook prot váltanék..
-
Mattb
senior tag
Infó hogy itthonra mikor érkezik a sötét?
-
Mattb
senior tag
Engem az érdekelne, hogy honnan lehetne beszerezni
Szerintetek a Ryzen 7 és 9 között nagy különbség lenne? Megérheti a nagyobb?
Létezi belőle olyan config, ami WQHD, Ryzen 7, RTX 2060, 32GB RAM és 512 SSD?
Mert szerintem ez lenne a legjobb számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Air M3 13.6" 8/256 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G2 - i5-11G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest