Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
Miracast a technológia neve, a hol és mennyi részére keress rá. Én egy erre képes tévével próbáltam a dolgot és nem volt túl meggyőző, elég nagy volt a késleltetés (egy teszt hasonló tapasztalatokkal). Ahogy olvastam a késleltetésre nincs felső korlát a szabványban, ezért előfordulhat jobb és rosszabb implementáció.
A kapcsolathoz nem kell router, a két eszköz közvetlenül kapcsolódik a saját wifi chip-jük segítségével.
Az általam próbált összeállítás játékra teljesen alkalmatlan volt, még a böngészés közben is zavaró volt, hogy gördítek egyet és egy fél másodperces csúszással (köbö) láttam a tévén az eredményt.
Filmet nézni viszont remek volt.Nem tudom mi lenne a fő felhasználás, de érdemes lehet kipróbálni valahol - akár egy media marktban egy miracastre képes tévével - és utána dönteni, érdemes-e beruházni egy ilyen kütyüre.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Diablo IV
- Sorozatok
- Netfone
- Most már tényleg itt az Ítéletnap, premier előzetesen a Terminator 2D: NO FATE
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest