Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander
üzenetére
Nem, nem válaszoltál minden kérdésre, és am egy szóval sem írtam hogy szar csak annyit hogy nem értem...ettől vagytok felháborodva

Nekem van egy kis listám amin kérdések vannak(szakmai kérdések majd ha azon végig értem akkor befejezem a hozzászólásokat
Pedig én már tök nyugodt voltam, valaki írta hogy hát igen 100k-ért vehetsz olyant ami már mindent tud, mire én: Igen, így van(ha valami olcsóbb akkor nincsen benn minden) de "am nem értem miért lenne drágább az előállítási költsége ha tudná rendesen, azt az otg-t....
És erre fel megint nekiálltok oltogatni engem??? Álljon már meg a menet.. Pali előbb talán válaszolj aztán akard a halálomat.
Más meg azzal érvelt hogy "Nekem nem hiányzik belőle így is tök jó akkor neked se kelljen bele" Most miezmár??
Addig is itt egy nagyon szép szám bár nem tudom az ilyen mai kori páwa kölyköknek mennyire tetszik (tisztelet a kivételnek) de szerintem egy nagyon vidám és jó zene:https://www.youtube.com/watch?v=KSuB4t3q_dA
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mini PC
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Kerékpársportok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest