- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doner
aktív tag
válasz
SztiviVander #3789 üzenetére
Nem, nem válaszoltál minden kérdésre, és am egy szóval sem írtam hogy szar csak annyit hogy nem értem...ettől vagytok felháborodva
Nekem van egy kis listám amin kérdések vannak(szakmai kérdések majd ha azon végig értem akkor befejezem a hozzászólásokat
Pedig én már tök nyugodt voltam, valaki írta hogy hát igen 100k-ért vehetsz olyant ami már mindent tud, mire én: Igen, így van(ha valami olcsóbb akkor nincsen benn minden) de "am nem értem miért lenne drágább az előállítási költsége ha tudná rendesen, azt az otg-t....
És erre fel megint nekiálltok oltogatni engem??? Álljon már meg a menet.. Pali előbb talán válaszolj aztán akard a halálomat.
Más meg azzal érvelt hogy "Nekem nem hiányzik belőle így is tök jó akkor neked se kelljen bele" Most miezmár??
Addig is itt egy nagyon szép szám bár nem tudom az ilyen mai kori páwa kölyköknek mennyire tetszik (tisztelet a kivételnek) de szerintem egy nagyon vidám és jó zene:https://www.youtube.com/watch?v=KSuB4t3q_dA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Kerékpársportok
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest