Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
emerzee
aktív tag
válasz
tpeti78 #3600 üzenetére
Ez egy nagy határ szar lesz. Az intel procit nem is támogatja teljes mértékben az android. Lehet majd szopni vele. A lényeg viszont, hogy ha már frissítenek, legalább tettek volna bele több ramot. Gondolom, tudják, hogy az intel procival szopás lesz, így nem pazarolnak bele többet... De még ennyit se ér az egész, amit ide leírtam, inkább más téma:
Délután lefeküdtem aludni kicsit. Előtte betoltam 2 palacsintát. Azt álmodtam, hogy leejtettem a tabot, és berepedt a képernyője... Majdnem elsírtam magam álmomban. Az egyetlen jó az álomban, hogy a transcover sokat csillapított az esésen...Tanulság: Ne egyetek palacsintát lefekvés előtt, mert rosszat fogtok álmodni...
Ui.: Részemről a tab átment hétköznapi "Imádlak" eszközbe. Filmet nézek, netezek, játszok, semmi extra bújás... Belaktam, megszoktam szeretem... -
umfrider
senior tag
válasz
tpeti78 #3600 üzenetére
Ez komoly? ( nagyot akartak fingani, de besz@rtak kategória )
Semmit nem cseréltek benne csak a procit és a chipset-et? A kijelző középkategória, a RAM maradt 1 GB. Én ezt nem értem. Gondolom a kamera az megint siralmas lesz.
Minek dobnak ki egy ilyen koncepciót, ami csak egy parasztnyival lett jobb? Hülyék ezek( a kijelzővel még nem is lenne gubanc, de egy ilyen processzorhoz dukál a 2 GB RAM, különben nem megfelelő a kihasználtsága. Szvsz jobban jártak volna olyannal, ami kifejezetten mobil eszközökhöz gyárt hardvert )
-
Levente75
aktív tag
válasz
tpeti78 #3600 üzenetére
Inkább raktak volna az előlapra két hangszórót. Azért ettől nem rosálja össze magát senki ami specifikációk le vannak írva...... Így is jó ez a masina ahogy van. Neon zöld hátlappal se köpte még le nekem senki inkább érdeklődve kérték el...... ennyi az ócska firkászokról....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Tolino Vision 4 HD Ebook olvasó Háttérvilágítás, wifi,8 GB, 6"
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- iPad Air M3 13" 128GB Wifi Hibátlan/2028.09.13.Gar./Akku 100%/p4493
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest