Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
Köszönöm, majd megpróbálom egyelőre marad a bevált módszer, a tableten nem tudom az aktuális időt, dátumot beállítani már mindent próbáltam / beállítások, óra stb mindenhol néztem-próbáltam, végig csináltam az első belépésnél is amit kért, wifi ment, automatikus frissítésre van állítva az idő/ van ötlet?Biztos egyszerű a megoldás....
-
disy68
aktív tag
Ha már szóba került a miracast, nekem volt szerencsém kipróbálni egy tv-vel (gyárilag támogatja). A lag az hatalmas. Biztos lehet javítani a hatásfokon, de játékra kicsit esélytelennek tűnt nekem. Filmet simán lejátszik, egy 720p filmet próbáltam rajta, semmi gond nem volt vele. Bemutatóra amúgy jó megoldás lehet, bár a technológia kötöttsége miatt kétlem, hogy túlzottan elterjedne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple Watch
- Milyen alaplapot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Filmvilág
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest