Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
qwertly
addikt
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Szia!
Én akkor kérdeztem meg amikor felhívtak,hogy telefonba is megerősítsem a megrendelésemet.Akkor egyértelműen rákérdeztem,hogy milyen gari van rá?Bolti ez a lényeg,mégpedig nekem úgy mondta az ügyintéző,hogy 1 év asus gyári de csak Romániába érvényes és plusz 1 év amit a bolt ad.De mindenképpen Romániába javítják mégpedig a cégen keresztül
ez már azért magáért beszél.Ha gond van a készülékek akkor futár viszi ki Romániába.Ez szerintem egyértelmű vagy a ügyintéző tudja rosszul.Attól függetlenül még mindig jobb mint egy kínai web shopos garancia.
A kérdezésnek én is őrülnék mert akkor tiszta lenne a dolog. -
patow
senior tag
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Ha az asust felhivod és bediktálod nekik a készüléked gyári számát akkor megmodják neked hogy rendben van e a gari
-
Tejes Pite
aktív tag
válasz
Tejes Pite
üzenetére
Na jó, most az asus-t is megkérdezem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- World of Tanks - MMO
- NBA és kosárlabda topic
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5540 - i3 / i5 I 6-8GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ez már azért magáért beszél.Ha gond van a készülékek akkor futár viszi ki Romániába.Ez szerintem egyértelmű vagy a ügyintéző tudja rosszul.Attól függetlenül még mindig jobb mint egy kínai web shopos garancia.