Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszönjük a Tesztet!
A készülék jó, bár én sokallom az árát...Félreértés ne essék..Magyar árakhoz viszonyítva nagyon is jó, bár majdhogynem u.ennyiért ott az Acer Iconia A1 (MedaMarkt 52.990) és majdhogynem u.ezzel a speccel és láss csodát arra is 2 év garancia van
..Nekem nem éri meg, mivel jövő hónapban megyek ki Angliába és már ott fog addigra várni az Új Nexusom 270 dollárnak megfelelő fontért..
..Bár tudom hogy az Új nexus nálunk 100 ezer Magyar valuta alatt nem lesz kapható (a 16 gigás vers.), de akik tableten gondolkodnak, inkább vegyenek E-bayről ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
- Androidos fejegységek
- Milyen házat vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- iPhone topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- PlayStation 5
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Lenovo TAB M11 tablet
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPad 9. Generáció . 10.2 (2021) / 64GB / Bluetooth / Wi-fi / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4042
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- iPhone AIR 256GB 100% (2028.10.22 Garancia)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
..
..Bár tudom hogy az Új nexus nálunk 100 ezer Magyar valuta alatt nem lesz kapható (a 16 gigás vers.), de akik tableten gondolkodnak, inkább vegyenek E-bayről ilyet.