- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
airwawes
tag
válasz
forzamo #1679 üzenetére
Részben igazad van, részben pedig nem.
Lehet hogy sokat nem tudnak rajta változtatni, pl bugok javítása, sebesség/memoriakezelés fejlesztése.
Mindez készüléktől függ valójában, mert a megfelelő forráskódok birtokában már rég lenne a készülékünkre pl OC-kernel ami néha jól jön.Sőt ha kifogsz egy nagyon populáris készüléket, mint én anno a ZTE Blade-t, akkor még a legfrissebb androidot is portolni tudják rá. 2.1-el jött a régi ZTE-m és nem hivatalos módon megkatam rá a legújabb 4.2.3-mat is. (szerintem a 4.4-et is meg tudnák csinálni, azonban ki foglalkozik egy lassan 4 éves telefonnal)
Az Android lényege számomra az, sőt amivel jobb az IOS-nél és a Windows Phone-nál, hogy teljesen egyénre szabható, ki lehet "dekorálni" a rendszert hogy szebb legyen (billentyűzet, launcher, billentyűzár cseréje)
Azonban a Custom ROM-ok ennél többel szolgálnak. Pl: Cyanogenmod: Témaválasztó, állapotsáv, értesítések, bootanimáció stb. egy gyári stock ROM-ban nem érhető el.
Az utobbit a mi tabletünkön is el lehet végezni, szóval számomra megérte feltenni a Custom ROM-ot. És a "dekorálások" lehetősége egyre jobban bővül és bővül, mégha nincs is CM.Emerzee miért előzől meg mindiiiiiig
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Mini-ITX
- Egérpad topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Vicces képek
- PlayStation 4
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Apple Ipad Pro 13 256GB - Asztrofekete
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Apple iPad Air 2 128 GB, Wi-Fi, Ezüst
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- OLCSÓBB!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest