Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Hali Mindenki!
Eddig csak read only -ban nagy nehezen végig olvastam az egész topicot...
Tervezek venni egy ilyen masinát és bár nem ez fog dönteni, de megtudná valaki mondani, hogy milyen partíció "van" a gépezet belső memóriáján? Nagyon boldog lennék, ha nem fat32 lenne, igaz megmondom őszintén én sem nagyon hiszek ebben.Hogy is mondjam szépen
-->csak a peer to peer használat és a 4GB feletti állományok miatt érdekes ez számomra.
Más: sosem használtam usb otg -t szóval légyszi áruljátok már el, hogy hogy megy usb otg esetén az adattárolók partíciós támogatottsága. Konkrétan arra gondolok, hogy van pl. egy pendrive amin ntfs partíció van, ezt képes olvasni xy teló. Ellenben ha egy ntfs p. microsd-t benyomok a telóba, akkor azonnal köpköd rá és formázni szeretné. Most akkor, hogy is van ez az egész igazából? Plusz kérdés, hogy usb otg esetén csak olvasni lehet a csatlakoztatott eszközről vagy írási jog is van?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Szép állapot!! Apple iPad (9. generáció) 64 GB A2604 Wi-Fi + Cellural
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Szép állapot!! Apple iPad (8. generáció) 32 GB A2270 Wi-Fi - szürke
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Precision 5560 i7-11850H FHD+ 100%sRGB 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 16GB I 240SSD I mDP I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő