- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Hali Mindenki!
Eddig csak read only -ban nagy nehezen végig olvastam az egész topicot...
Tervezek venni egy ilyen masinát és bár nem ez fog dönteni, de megtudná valaki mondani, hogy milyen partíció "van" a gépezet belső memóriáján? Nagyon boldog lennék, ha nem fat32 lenne, igaz megmondom őszintén én sem nagyon hiszek ebben.Hogy is mondjam szépen
-->csak a peer to peer használat és a 4GB feletti állományok miatt érdekes ez számomra.
Más: sosem használtam usb otg -t szóval légyszi áruljátok már el, hogy hogy megy usb otg esetén az adattárolók partíciós támogatottsága. Konkrétan arra gondolok, hogy van pl. egy pendrive amin ntfs partíció van, ezt képes olvasni xy teló. Ellenben ha egy ntfs p. microsd-t benyomok a telóba, akkor azonnal köpköd rá és formázni szeretné. Most akkor, hogy is van ez az egész igazából? Plusz kérdés, hogy usb otg esetén csak olvasni lehet a csatlakoztatott eszközről vagy írási jog is van?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Tanks - MMO
- Milyen légkondit a lakásba?
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest