- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLacko77
csendes tag
válasz
Tejes Pite #1400 üzenetére
Azt miről lehet látni, hogy gyári garancia?
Én pénteken megkaptam az emag-tól a lefóliázott csomagot. Bontatlan dobozban természetesen ott van az ASUS garancialevél, de ezzel mit lehet kezdeni, ha nincs rajta a vásárlás időpontja?
Mellé kaptam a bolttól egy számlát és garancialevelet, amin ott van a 24 hónap garancia, ami úgy működik, hogy felhívod az emag-ot és kijönnek, elviszik a gépet, és várhatsz a javításra. Szerencsére ezt mind díjmentesen, de ez most akkor gyári garancia vagy bolti garancia?
Egyébként az emagnál nagyon segítőkészek és ellentétben más internetes boltokkal itt fel is veszik a telefont.
Nekem mondjuk elrontották a szállítást, mivel a szállítónak csak éppen az utánvétes árat nem adták meg, de egy kis telefonálgatással ez is megoldódott.
Mind az emag, mind a DPD futárszolgálat nagyon segítőkész volt.A készülék pedig nagyon tetszik. Eszméletlen nagy minőségi és sebességi ugrás volt az előző Ghoo 7000s tablethez képest.
Ami egy kicsit gyengébbnek tűnik így 2 nap használat után az a WIFI vevő. A ghoo tablettel kisétálhattam a kertbe is, ott is látta a wifi-t, ez pedig már 5-6 méterről, lakáson belül is a minimumon mutatja vagy éppen el is veszíti a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új - Apple iPad Pro 13 2024 M4 Wi-Fi + Cellular 256GB Space Black - Bontatlan
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest