- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rbert
aktív tag
Ma megkaptam a tabletet, LCD display csere és power key csere.
-
Rbert
aktív tag
Most nekem is szervizben van mert időnként el kezdett szürke meg minden féle színben játszani a kijelző,mint amikor a régi tv-ken nem volt adás és zúgott is a hangszóró ilyenkor.Most már el sem indult a reset gombra sem reagált.Akku teljesen feltöltve,,,Várom az eredményt ,majdnem egy hete vitte el a futár.
/ME 302C FHD10/ -
Rbert
aktív tag
Sziasztok!
Most vettünk egy Asus Memo Pad ME-102-es táblagépet.Beállítottam a kezdőképernyőn az időjárás jelentőt?,de sajnos azt írja,hogy nincs kapcsolat.Mi okozza ezt? Segítsetek! Van egy FHD10-esünk is azon működik,és a telefonunkon is.
Hozzáférés a saját pozícióhoz engedélyezve van!Ebben kell lennie GPS-nek?Az extrem-től rendeltem ,ott azt írja,hogy van de hiába kapcsolom be 10 perc után is azt irja,hogy GPS bekapcsolása....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatta saját SSD-jét a Raspberry Pi
- Építő/felújító topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Eladó Karcmentes Lenovo Tablet P11 - Játékhoz és Filmhez, Strapabíró Fémház!
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest