- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
geckowize #71 üzenetére
Helo!
Én vettem hozzá egy kis méretű tablet táskát 3000Ft-ért itthonról, ami majdnem olyan min a laptopomé, csak ennek nincs füle.
A kijelzőre én is gondolkodtam már fólián, de elvileg ez is egy olyan bevonattal van ellátva, ami karcállóvá teszi, legalábbis a normál használat esetén. Azt hiszem Corning Fit Glass, ha jól tévedek. Az enyém eddig még szerencsére teljesen rendben van, szoktam törölgetni is, eddig jól bírja.
Az OTG kábelt annó Kínából vettem kb. 500 Ft-ért, még a Sony telefonomhoz. Elég vicces volt amikor a Media Marktba ugyanazt a kábelt 9900 Ft-ért akarták adni, mert az eredeti Samsung Galaxy S3-hoz van, és elvileg csak az jó hozzá.
A "rendes" tartozékok meg nagyon szépek, meg én is szívesen vennék belőlük, de brutális áron adják őket. Nekem a FolioKey tetszett, de annyi pénzért tudnék venni még egy kisebb tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest