- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
olala
tag
válasz
geckowize #71 üzenetére
Helo!
Én vettem hozzá egy kis méretű tablet táskát 3000Ft-ért itthonról, ami majdnem olyan min a laptopomé, csak ennek nincs füle.
A kijelzőre én is gondolkodtam már fólián, de elvileg ez is egy olyan bevonattal van ellátva, ami karcállóvá teszi, legalábbis a normál használat esetén. Azt hiszem Corning Fit Glass, ha jól tévedek. Az enyém eddig még szerencsére teljesen rendben van, szoktam törölgetni is, eddig jól bírja.
Az OTG kábelt annó Kínából vettem kb. 500 Ft-ért, még a Sony telefonomhoz. Elég vicces volt amikor a Media Marktba ugyanazt a kábelt 9900 Ft-ért akarták adni, mert az eredeti Samsung Galaxy S3-hoz van, és elvileg csak az jó hozzá.
A "rendes" tartozékok meg nagyon szépek, meg én is szívesen vennék belőlük, de brutális áron adják őket. Nekem a FolioKey tetszett, de annyi pénzért tudnék venni még egy kisebb tabletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest