- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Majd ha te küldöd vissza ötödször valamelyik Asus termékedet úgy, hogy soha nem bírják megjavítani (sőt, ahogy már írtam, nem is voltak hajlandóak egyszer), akkor megnézem mennyire leszel elégedett a márkával.
Szerintem tökmindegy, hogy az x millió terméke közül csak ezzel az eggyel van gondom, a szerviz hozzállása a márkát is jellemzi nekem, úgyhogy annak ellenére, hogy Asus alaplapot terveztem vásárolni a jövőben, kétszer is meggondolom, be merjem-e vállalni, mert az méggázabb, ha asztali gép nélkül maradok hetekig és több alkalommal... De a tabletet se azért vettem ennyiért, hogy vitessem futárral gariztatni...
Egyébként a többieknek írom, hogy a legutóbbi hozzászólásomban taglalt hibát megoldotta az, hogy feltöltöttem maxra, mert csak annyi volt, hogy lemerült. Azonban valahogy megéreztem, hogy van itt több baj is, mert az elmúlt napok folyamán teljesen beszart úgy, ahogy múltkor, viszont még töltéssel sem változott a helyzet, valamint nem Intel logó köszönt, hanem az Asus logó alatt forog a kör, a végtelenségig. Gondolom ez valami bootloop hiba, megpróbáltam gemkapocssal a reset lyukba nyúlni, azonban az se segített...
Most fog menni ötödször szervizbe, már a hibaleírásban írtam, hogy az ügyfélszolgálattól származó információ szerint, azaz aszerint, hogy "Készülék cserét, vagy kártalanítást az Asus európai központja 3 feltárt hardveres és garanciális meghibásodás után tud felajánlani.", kérem a készülék cseréjét, kíváncsian várom majd, hajlandóak-e végre erre, vagy szépen októberig ezt játsszuk a szervizzel, amikor lejár a gari.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S11 / TAB S11 Ultra - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest