- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotta
csendes tag
sziasztok,
egy újabb kérdés (illetve még előtte: itt ebben a topikban jöhetnek nem MeMoPad specifikus kérdések, mint ez a következő, vagy erre inkább van szaktopik?):
-létrehoztam 2 felhasználó fiókot, az lenne a kérdésem, hogy az alkalmazásokat hogy tudom megosztani közöttük? Pl. letöltöttem/telepítettem a quickoffice-t a saját fiókomban, a másik fiókba újból le kell tölteni/telepíteni?-illetve még egy kérdés: ezeknél a tableteknél van ajánlott töltési mód, hogy tartós legyen az aksi (mint régebben azt mondták telefonoknál, csak akkor érdemes tölteni, ha kb. teljesen lemerült) vagy nyugodtan rá lehet tölteni? Illetve ehhez kapcsolódóan: a használati azt írja, hogy nem ajánlott/szabad sokáig töltőn hagyni, ha már feltöltődött; az azért belefér, hogy este 10kor rádugom, és éjszaka, mondjuk reggel hatig töltődik (mennyi idő alatt töltődik fel pl. 30%-os állapotról)?
Köszönöm előre is!
ps: egyébként eddig nagyon tetszik a tablet, szuper használni
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Őszköszöntő hardverkeverék
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest