- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotta
csendes tag
sziasztok,
egy újabb kérdés (illetve még előtte: itt ebben a topikban jöhetnek nem MeMoPad specifikus kérdések, mint ez a következő, vagy erre inkább van szaktopik?):
-létrehoztam 2 felhasználó fiókot, az lenne a kérdésem, hogy az alkalmazásokat hogy tudom megosztani közöttük? Pl. letöltöttem/telepítettem a quickoffice-t a saját fiókomban, a másik fiókba újból le kell tölteni/telepíteni?-illetve még egy kérdés: ezeknél a tableteknél van ajánlott töltési mód, hogy tartós legyen az aksi (mint régebben azt mondták telefonoknál, csak akkor érdemes tölteni, ha kb. teljesen lemerült) vagy nyugodtan rá lehet tölteni? Illetve ehhez kapcsolódóan: a használati azt írja, hogy nem ajánlott/szabad sokáig töltőn hagyni, ha már feltöltődött; az azért belefér, hogy este 10kor rádugom, és éjszaka, mondjuk reggel hatig töltődik (mennyi idő alatt töltődik fel pl. 30%-os állapotról)?
Köszönöm előre is!
ps: egyébként eddig nagyon tetszik a tablet, szuper használni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- World of Tanks - MMO
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sorozatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest