Hirdetés
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rantotta
csendes tag
sziasztok,
egy újabb kérdés (illetve még előtte: itt ebben a topikban jöhetnek nem MeMoPad specifikus kérdések, mint ez a következő, vagy erre inkább van szaktopik?):
-létrehoztam 2 felhasználó fiókot, az lenne a kérdésem, hogy az alkalmazásokat hogy tudom megosztani közöttük? Pl. letöltöttem/telepítettem a quickoffice-t a saját fiókomban, a másik fiókba újból le kell tölteni/telepíteni?-illetve még egy kérdés: ezeknél a tableteknél van ajánlott töltési mód, hogy tartós legyen az aksi (mint régebben azt mondták telefonoknál, csak akkor érdemes tölteni, ha kb. teljesen lemerült) vagy nyugodtan rá lehet tölteni? Illetve ehhez kapcsolódóan: a használati azt írja, hogy nem ajánlott/szabad sokáig töltőn hagyni, ha már feltöltődött; az azért belefér, hogy este 10kor rádugom, és éjszaka, mondjuk reggel hatig töltődik (mennyi idő alatt töltődik fel pl. 30%-os állapotról)?
Köszönöm előre is!
ps: egyébként eddig nagyon tetszik a tablet, szuper használni
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest