Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmarta
senior tag
válasz
Deneware
üzenetére
A boltból hazahoztam, wifire kapcsoltam és rögtön felajánlotta a frissítést, ami sikeresen megtörtént. Pár nap után, amikor kiderült, hogy minden rendben rootoltam a Framaroottal.
Megmondom őszintén, halvány dunsztom sincs a ROM verziójáról, mert a Beállítások menüben többek között a Build-szám van (JDQ39.WW_epad-10.10.3.35-20130911), de ez nem az, amit Te írtál. A build.prop-ban is néztem, de semmi rom infó nincs.
Hol keressem?Más.
Használ valaki tollat hozzá? Ezt néztem - Eee Slate STYLUS PEN - vajon mennyire könnyen lehet vele írni? De jöhet ötlet, ha van bevált pen. A bumpszli végűek nem jók, van itthon egy a telefonhoz, de nem lehet írni vele csak pöttyökben látszik az írás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- Samsung Galaxy S9 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface GO 1, 2, 3 - PRO 8, 9,10, 11, X Magyar Világító Billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi