Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- joghurt: frenda dsttöytoi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simonarancs
csendes tag
válasz
Dr. Romano #40 üzenetére
Tágulni tágul, de minimális. Én megkerestem a lehető legvékonyabb kést (esetemben egy borotva pengét) és azzal nyúltam alá, miután a kB 100 fokos bordát rátettem, rajta hagytam 10 másodpercig, majd óvatosan fel pattintottam a kupakot. Ehhez vagy szike, vagy egy vékony kést érdemes. Így is paráztam, hogy megvágom az ujjamat :T
UPDATE: Felhúztam OW-ban a grafikai beállításokat A MAXIMUMRA! Mindamellett, hogy gyönyörű a játék egy probléma CSAK előjött :| Ez nem más, mint, hogy *khmm* csalt a megérzésem a ~50 fokkal, AZ ALAP beállításokon ment... na most kimaxolton egy HORROR 100 fok jött össze!
Most mielőtt elkezdenétek fújolni (Boo, a srác nem is mondott igazat mekkora f***) hozzátenném, HOGY előtte LEHETETLEN volt ezt megcsinálni, ugyanis a hőmérséklet eszeveszettül felment! Ez 20-30 perc játék után és mikor eléri onnantól konstans tartja azt. (Mellesleg így beállítva néha 80 néha meg 50 körül mozog az FPS akit érdekel
)
Na most aki azt mondja, hogy akkor mi értelme volt a modnak annak elárulom: KÍVÁNCSISÁG!
Van akinél több, van akinél semmi, de van akinél kevesebb fokkal fog lemenni, ez kártya ÉS! hűtés függő! Nálam egy EVGA referencia hűtés dolgozik, egy Windforce vagy Twinfrozer hűtéssel SOKKAL jobb számokat kaphatok
mellesleg jó tudni, hogy egy ilyen régi kártyában MÉG mindig van annyi szufla, hogy vigyen pár mai játékot
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Házimozi belépő szinten
- Formula-1
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest