Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#41) Simonarancs válasza Dr. Romano (#40) üzenetére


Simonarancs
(lelkes újonc)

Tágulni tágul, de minimális. Én megkerestem a lehető legvékonyabb kést (esetemben egy borotva pengét) és azzal nyúltam alá, miután a kB 100 fokos bordát rátettem, rajta hagytam 10 másodpercig, majd óvatosan fel pattintottam a kupakot. Ehhez vagy szike, vagy egy vékony kést érdemes. Így is paráztam, hogy megvágom az ujjamat :T

UPDATE: Felhúztam OW-ban a grafikai beállításokat A MAXIMUMRA! Mindamellett, hogy gyönyörű a játék egy probléma CSAK előjött :| Ez nem más, mint, hogy *khmm* csalt a megérzésem a ~50 fokkal, AZ ALAP beállításokon ment... na most kimaxolton egy HORROR 100 fok jött össze!

Most mielőtt elkezdenétek fújolni (Boo, a srác nem is mondott igazat mekkora f***) hozzátenném, HOGY előtte LEHETETLEN volt ezt megcsinálni, ugyanis a hőmérséklet eszeveszettül felment! Ez 20-30 perc játék után és mikor eléri onnantól konstans tartja azt. (Mellesleg így beállítva néha 80 néha meg 50 körül mozog az FPS akit érdekel :P)

Na most aki azt mondja, hogy akkor mi értelme volt a modnak annak elárulom: KÍVÁNCSISÁG!

Van akinél több, van akinél semmi, de van akinél kevesebb fokkal fog lemenni, ez kártya ÉS! hűtés függő! Nálam egy EVGA referencia hűtés dolgozik, egy Windforce vagy Twinfrozer hűtéssel SOKKAL jobb számokat kaphatok :)

mellesleg jó tudni, hogy egy ilyen régi kártyában MÉG mindig van annyi szufla, hogy vigyen pár mai játékot :)

Fluxos "hajszárító"? Páka kézben, sütő melegszik, a kártya 10 perc alatt ropogós lesz :)

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.