- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ilyen igénytlen grafikonokat csak én csinálok, ez hozzá tartozik az én stílusomhoz, így marad

-
WonderCSabo
félisten
Jó kis írás! Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen régi játékot ilyen pocsékul viszi az ASUS...
"Integrált X3100 Intel VGA". És készíthettél volna szebb grafikonokat is, igazából csak a színválasztással van bajom.

-
whiz
aktív tag
Érdekes, max grafikával 800x600-ban, az én eee901-esem is tud 20 fps-t NFS HP2-ben, pedig csak GMA950-es van benne

-
PHM
addikt
Az én notim is hasonló paraméterekkel bír, de szerintem
játékra is alkalmas.
A fekete macska például tökéletesen fut rajta...
-
LJ.
tag
No és mi van az akku-idővel? Mekkora aksi van benne amúgy?
-
Lenry
félisten
SuperPI-t hány tizedesig futtattad? mert én csak 1M-ig szoktam, de az tizenpár másodperc

-
-
bacsis
Közösségépítő
Na igen, ez is kritérium lett volna, hogy rá lehessen kötni TV-re a gépet, de eltűntek a laptopokról a tv kimenet!
Anno szinte az összes p3ason volt!
Nem tudom miért spórolták le! Viszont a heéyükre nem került más, DVI vagy HDMI kimenet... azaz raktak, a 3-4százezres gépekre....
utoljára a compaq armade e500as notimon volt tv kimenet... -
"2év Garancia"
A garancia alkatrész?
Ez tetszett
Bár a mai "tartós" cuccokhoz már alkatrész is lehetne 
"Látszik egyből, hogy nem egy játékgép, de játékon kívül bármire lehet használni"
Ehh, nem minden játékra való
Laptopnak én nagyon jól tudok használni egy P3-at is. 
"Továbbá találunk még 2 telepítő lemezt, az egyiken a driverek vannak, a másikon meg egyéb felhasználói programok, amik az emberek nagy részének teljesen értéktelenek."
ASUS módra, ja :/

"Ami picit még nekem hiányérzetet okozott, hogy nincs kijelző zár, azaz egy sima mozdulattal fel lehet nyitni a képernyőt, hosszú távon félő, hogy kilazul a kijelző tartó zsanér, és lötyöghet a képernyő összecsukva is"
Na igen... Aztán majd jól törik.."A Gép hátulján pár évvel ezelőtt csatlakozók tömkelege köszönt vissza, de jelen esetben egy USB csatlakozó, és egy VGA kimenet található, továbbá a hatalmas szellőzőnyílás."
Az ám, én pl. kifejezetten igénylem a kompozit videokimenetet, otthoni filmnézéshez... Bár a VGA-ra lehet gyártani átalakítót, de lusta vagyok
"Bekapcsolás után a LED-ek kéken világítanak. Nem ám unalmas zöld LED-ek vannak ám a gépbe szerelve!!!"
Egyszer egy réges-régi konzolszobában a főnöknek üzemeltünk be egy Asus notit, úgy világítottak a kék ledek hogy a szemünket is majd' kivitte nappal is (2005 körül talán?
)"hogy nem igazán zúg, kellemes, halk hangja van még akkor is, ha terheljük a vasat rendesen"
Jaja, majd jönnek az olyan hibák amika folyamatos magas hőfokon üzemelő alkatrészektől vannak, de ez nekem csak jó
Amúgy korrekt értékelés, ez tényleg egy üzleti masina, tényleg igazából a külön videokimenet hiányzik róla, mert mi van ha valahol öreg projektoron kell prezentálni? :/
Mindenesetre Asus ide, Asus oda, elfogadnám
-
A Hot Pusuit 2 ment rendesen MAX-on? Nekem össze vissza villognak a textúrák, az autón, mindenhol, kb 15 fps mellett, kivéve, ha leveszem a részletességet (MINDENT) low-ra...akkor bűnronda lesz, 25 fps mellett... de nem villog. Proci és VGA egyezik a Te Ausos-odével, RAM 1 GB, oprendszer XP SP2, VGA driver legfrisebb Intel. Patcheltem a játékot az elérhető legutoló patch-el, de az sem segít. Egyébként jó az írás, és gratulálok a géphez :-)
-
NoLF
veterán
nem hittem a szememmel

-
Magnum_
nagyúr
nagyon szép gép, de ha megállna 2kg-ban a sulya,az lenne az igazi
-
Sweet Lou 6
addikt
Ismét egy jó írás, gratula!

-
bacsis
Közösségépítő
Hibák most is vannak ám
akit nagyon zavar, nyugodtan jelezheti, hogy hol, és már javítom is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Asztali PC , i5 10400F , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 XT , 16GB DDR4 , 512GB m.2 , 1TB HDD
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16 Laptop! i7-14650HX / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest