Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Anyám borogass. Én is fogtam/ültem már passzív Brazos mellett. 60-70 fokig megy fel a hőmérséklete. Ez a terhelés melletti üzemi hőfok a mai chipeknél.
Aha. A Brazos platform 18 watt TDP, míg a Sandy Bridgeből a legkisebb verzió is 35 wattos, és a vezérlő fogyasztása is bőven több, mint a Brazos esetében, hiszen sokkal több egység van benne. Ha ezt még megspékeled egy dedikált GPU-val, akkor mégis hogyan fogyaszt kevesebbet egy 35 wattra hitelesített processzor egy 18 wattos APU-nál.
A referenciaplatform adataiből Brazosnál maximum 25 wattos disszipációval kell számolni. A Sandy Bridge esetében legjobb esetben is 65 wattal. És akkor ugye ne feledjük, hogy a T-s procik ára jelentősen magasabb, mint a hagyományos 65 wattos verzióké. Csak logikus gondolkodás kell ehhez.
Látod ez a baj, hogy monitorról nézel filmet. Én TV-n nézek filmet natívban, mert megtehetem.
Aki HTPC-t vesz, így akarja csinálni, és nem azért mert megteheti, hanem azért mert ez az igénye. Ezért épít HTPC-t.Bullshit. A Flash 10.2 előtt is működött a Youtube, a Flash 10.2 csak annyit csinált, hogy a Full HD-s videók folyamatosan mennek. Ja és a rendszer két és fél hónappal a Brazos megjelenése után kész volt. Azóta kifogástalan minden, mivel a driver a Flash 10.2-re már februárban megjelent.
Ezen a gyorsabb net segít. A PH-n nincs semmi olyan, ami az Atomnak rossz, maximum a flashreklámok, de ügyelünk rá, hogy kevés legyen. Persze a Flash 11-től ezt is gyorsítja a Brazos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB eladó!
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Aki HTPC-t vesz, így akarja csinálni, és nem azért mert megteheti, hanem azért mert ez az igénye. Ezért épít HTPC-t.