- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MongolZ
addikt
válasz
tothmaxy182 #36 üzenetére
Alumínium és keményfa között nincs óriási különbség, anyagminőségtől, stb függően ~2 (max 3) szoros forgácsolóerő különbség szokott lenni. Innen az acél egy újabb ugrás az alumíniumhoz képest 4-5x-től a csillagos égig. Öntött vas 3x-tól indul aluhoz viszonyítva.
De ezekhez már olyan vázszerkezet is kell, ami bírja.De egy nagyon gyenge géppel is lehet acélt forgácsolni, nagyon alacsony előtolással és fogásmélységgel, persze lehet, hogy a szerszám élettartamára nincs éppen pozitív hatással egy ilyen beállítás
-
norbert1998
nagyúr
válasz
tothmaxy182 #36 üzenetére
Ha nem lotyogne a teteje, simán mehetne ezzel is alura, rézre szerintem. Mármint a motor, orsók, biztos elég erősek hozzá. 4-es menetemelkedessel nem bírom kézzel megállítani az x tengelyt, pedig az viszonylag szoros is.
Mivel viszont fából van, nem elég masszív, így nem mernék vele olyan nagyon alumíniumot.
Viszont toltam már véletlen butorlapba 8-as ujjmarót 15000-es fordulattal és 6m/perc-es sebességgel. A marót hajtó motor kicsit megfulladt, de maga a Z tengely minden gond nélkül be lenyomta. Én meg csak néztem hogy mi a fenét műveltem
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Windows 10
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest