Hirdetés
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
kazsmerlaca #13 üzenetére
-
kazsmerlaca
senior tag
Hi! Ilyen NoFan CR-95C Copper IcePipe hűtőt hol lehet kapni kis hazánkban? Én nem találtam...
-
arden
csendes tag
Lásd alsó ábra de semmi gond
Amúgy abban a kategóriában, amiben kerestem ennyi az össz választék - ha tudsz még valamiről akkor szerintem mindenki örömére itt megoszthatod
Célom csupán a kutatás megosztása volt, melybe jópár órát öltem, bár tény hogy gyakorlatilag kb. 3 cikk eredménye összefoglalja, mert ezekben találtam jó összehasonlításokat. Pár héten belül összeáll a gép, és remélem tudok tapasztalatokat (pl. hőkamerás kép) megosztani!
-
Potzee
addikt
A Thermalright HR-02 Macho NEM a HR-22 korábbi verziója! Egyik sem váltotta le a másikat, a két cooler két külön kategória.
A blog alapját képező silentpcreview cikket ki lehetett volna egészíteni néhány más cooler hűtési teljesítményének eredményeivel...igy ez a blog nem ér semmit, csak az eredeti cikk kivonata. -
Néha én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen jó lenne itthonra egy léghűtéses teljesen néma gép de mindig arra jutok, hogy nekem nem ér meg annyit. Ha mégis rászánnám magam valami hasonlót raknák össze:
- Antec LanBoy Air Yellow: 32k
- Platinum Series Fanless 460: 37k.
- Coolermaster TPC-800: 12k.Egy 65w tdp-s A8/A10 APU-val elmenne ez full passzívan nyáron maximum raknék egy folyadékcsapágyas ventit a procihűtő fölé ami hangtalanul kifújná a megrekedt meleg levegő javát a házból. Ha úgy vesszük nem is lenne drága project mert egy jobb kompakt vízhűtés sem olcsó móka és az még csak nem is néma. Csak córesz van és most nincs "kedvem" erre költeni.
-
arden
csendes tag
válasz
Sanchez638 #7 üzenetére
Nincs szükségem multiGPU-ra (sőt, talán egyre sem). Egy AMD Kaveri-s konfigban gondolkodom, ami reményeim szerint 95W TDP-vel bőven jó net/web, office, zene, film, design ügyekre kényelmesen tartalékkal sok ablakkal
Aztán ha esetleg egy kis 3D netán játék lenne, akkor végső esetben házban lévő ventillátorokat kell csak bekapcsolni, s ki fogják tudni szellőztetniAmúgy barátnőm öccsének is NoFan CR-95 hűtős Core i7-ese van, bármiféle mozgó alkatrész nélkül, már több mint egy éve
-
Sanchez638
addikt
Még egy netezős, filmezős gépet megértek, de egy komolyabb pc már passzívban nem terveznék
-
mcsabee
senior tag
Rosszul van linkelve a blogod.
-
arden
csendes tag
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Winner_hun: Köszi!
Honkydoo: sajnos én is még csak olvastam róla
-
Honkydoo
őstag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ilyet, hol lehet kapni?
-
Winner_hun
félisten
Ventil
látor
Új hozzászólás Aktív témák
lo Teljesen néma modern PC megépítését a CPU hűtő megválasztásával kezdem. Erős otthoni géphez, passzív CPU hűtések kb....
- HP Z840 workstation 1450W 2db XEON 2697 v4 36MAG,256GB DDR4, Quadro P6000 24GB/M6000 24GB/P5000 16GB
- Fujifilm GFX50S II Garis + GF 50mm F3.5 R LM WR + 3db akkumláltor + Urth Core nyakpánt
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- ÚJ ! AMD Ryzen 7 9800X3D 16x4.7GHz Gamer PC 2025-Ös RX 7800XT 16GB 32GB DDR5 1TB SSD 850W 2ÉV GAr!
- Új AM5 RYZEN 5 8400F GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3070TI 8Gb DDR6 2ÉV GAR!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest