- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
válasz
huntermati #13 üzenetére
jah értem.... nem mondtam hogy rossz,csak nekem elsőre furcsa volt
-
ch003067
addikt
válasz
huntermati #10 üzenetére
mi ez az új avatar ?
-
ArchElf
addikt
válasz
huntermati #10 üzenetére
Igen, és lassan el is ballagok az isiből
AE
-
huntermati
aktív tag
Nagy lány lettél?
-
Domxc
senior tag
Csak a címet olvastam el, tehát ezt tudom ajánlani:
-
ArchElf
addikt
Alapvetően két projektre kellene
Első:
Nekem is aksiról kellene fusson (kb 50 óra minimum), soros port kellene, néhány gpio és egy mikrofon (vagy bármilyen ADC-t kötnék rá) - nem hangfelvételre, zajérzékelése / analizálásra.
Ja és kell még majd hozzá GPS és egy GPRS modemMásodik: Teszt médialejátszó (egy külsö DVD írónak a házába költöztetném horzozható médiacenternek).
Amúgy érdekel még, hogy a DSI-t és a kamera csatlakozót végül majd ki lehet használni, vagy csak megmarad rajta felesleges konnektornak...
AE
-
veector
senior tag
zsííír
mit fogsz vele csinálni?
nekem perpill ki van egészülve egy wifi modullal, fent van rajta az mpd, így van egy mobilról irányítható zenelejátszóm. remélem egy Fiio e10-es DAC-ot rá tudok majd kötni az nagyon király lenne. csinálok majd még hozzá egy fesz szabályzót amivel egy 11.1V-os 2200mAh-ás akksival hajtom és tökéletes lesz. csak be kéne dobozolni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo ... a RPi-m. De nincs tévém, se digitális bemenetű monitorom, így csak konzolból tudom túrni.Szívás az egész. Aszzem...
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest