Új hozzászólás Aktív témák
-
ch003067
addikt
válasz huntermati #13 üzenetére
jah értem.... nem mondtam hogy rossz,csak nekem elsőre furcsa volt
-
ch003067
addikt
válasz huntermati #10 üzenetére
mi ez az új avatar ?
-
ArchElf
addikt
válasz huntermati #10 üzenetére
Igen, és lassan el is ballagok az isiből
AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
huntermati
aktív tag
Nagy lány lettél?
-
ArchElf
addikt
-
Domxc
senior tag
Csak a címet olvastam el, tehát ezt tudom ajánlani:
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
ArchElf
addikt
Alapvetően két projektre kellene
Első:
Nekem is aksiról kellene fusson (kb 50 óra minimum), soros port kellene, néhány gpio és egy mikrofon (vagy bármilyen ADC-t kötnék rá) - nem hangfelvételre, zajérzékelése / analizálásra.
Ja és kell még majd hozzá GPS és egy GPRS modemMásodik: Teszt médialejátszó (egy külsö DVD írónak a házába költöztetném horzozható médiacenternek).
Amúgy érdekel még, hogy a DSI-t és a kamera csatlakozót végül majd ki lehet használni, vagy csak megmarad rajta felesleges konnektornak...
AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
veector
senior tag
zsííír
mit fogsz vele csinálni?
nekem perpill ki van egészülve egy wifi modullal, fent van rajta az mpd, így van egy mobilról irányítható zenelejátszóm. remélem egy Fiio e10-es DAC-ot rá tudok majd kötni az nagyon király lenne. csinálok majd még hozzá egy fesz szabályzót amivel egy 11.1V-os 2200mAh-ás akksival hajtom és tökéletes lesz. csak be kéne dobozolni[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Horgász topik
- One mobilszolgáltatások
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- MSI Cyborg - i5-13420H - RTX 4050 6GB - 512GB SSD - 16GB RAM - 15,6" FHD 144Hz, ÚJ! 3 év gar
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest