- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Ti izometrikusnak mondjátok, ami nem más, mint egy speciális, 120°-os axonometria. A kifejezés még annó a műszaki szakrajzórákon ragadt rám. Ez az olyan Starcraft-os, -Diablós felül-oldal-elölnézet. https://hu.wikipedia.org/wiki/Axonometria .
Miért pont az 1-2-t mondanád a Falloutból? Azok nagyon régiek, nem tudom, hogy mennének-e Win10-en, most a Wasteland 3-at, Fallout 4-et (Textura DLC nélkül, mert ahhoz kevés a 4GB VRAM), és a Mass Effect Legendary e. próbálgatom, de tervben van a Witcher 3 is, persze nem egyszerre, csak próbálkozom, mi tetszik. Ezek jól mennek 1050Ti-n, és van hozzájuk magyarítás is.
-
-
-
Érdekes, hogy japán játékokat nem ajánlottatok még, azok nehezebbek?
-
PSti: Az vagyok, honnan tudtad?
KISDUCK: Mindegy, hogy külső vagy belső nézetes, esetleg axonometrikus, az egyéb műfaji dolgokban nem vagyok otthon, Hack & slash???
RandomName: A Tomb Raiderek RPG-k? Nem kell hozzájuk kontroller?
icemad: Köszi, én is ilyesmikben gondolkodtam, esetleg még a Jedi Fallen O.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Nem ismerem a kínálatot, segítsetek plz!Casual, idősebb gémerként eddig szinte csak RTS-FPS-eket játszottam néha, de...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Black & Decker töltőt keresek
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest