Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hallador

addikt

válasz alkatraz3000 #211 üzenetére

Azért ne ferdítsél már, ha valami gond van egy merevlemezzel automatikusan cserélik, de bármit. De mondok neked 100 példát is, ha nagyon szeretnéd, de a különbség, annyi, hogy pl nálunk is jön a szerviz másnap, és cseréli helyszínen, tesztelik, majd átadja ott a helyszínen. 5 éven keresztül... Na akkor majd szólj, ha ezt megoldotta az Apple ok?

Olyan előfordul, hogyha típushibás egy gép, akkor 5 év alatt 10* cserélik, de cserélik...

Szóval hülyeségeket megint ne beszélj már...

(#212) alkatraz3000

Ha "CSAK" ennyi problémád volt eddig Apple eszközökkel, akkor tényleg toppon vannak ezek a cuccok :DDD Pláne, ha hozzátesszük, hogy elméletileg a felső kategóriás termékekről beszélgetünk, nem egy 30 000 Ft-os Kínából rendelt telefonról...
    Hiba mindenhol előfordul, de amiket itt felsoroltál, kicsit kétségessé teszi, amit a minőségről mondtál....

Nekem is van céges IPhone-om, de nem szeretem, de nekem másfél év alatt semmi bajom nem volt vele, igaz csak telefonálok rajta, minden másra ott az SP.

(#213) Cyberpunk

Miért meséljek neked? Ha nem tudod nagy baj van az értékítéleteddel... :DDD Na nem vagy egyedül. :)

USA-ban megéri, csak most nem USA-ról beszélünk....

Az OSX kevés vigasz... Ha neked megéri hajrá... A Te dolgod mire költöd a pénzed...

Új hozzászólás Aktív témák