Hirdetés

2024. május 14., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8354) telefon6310 válasza galaxys80 (#8353) üzenetére


telefon6310
tag

Mielőtt kialakulna egy szokásos kommentfal itt a fórumon hozzátenném, hogy pénzügyileg egyáltalán nem érte meg a váltás 13 Pro-ra. Ez nem is kérdés. 4x annyiba kerül egy új 13 Pro, mint egy használt XS. 4x nem jobb, 4x nem bír többet az akksija, stb...
A mai napig én is az XS-t használnám, ha a fentebbemlített okok miatt nem "kényszerültem volna" váltásra. Ezért is írtam, ha visszamehetnék az időben, amikor az XS-t vettem, inkább a 11 Pro-t választottam volna, akkor még akár évekig is tökéletesen megfelelő telefonom lett volna. Csak túl sok itt a "volna" :D
Nem éri meg az upgrade. Akinek meg megfelelő az XS, az használja továbbra is. Kiváló telefon. Imádom a mai napig. Életem legkedvesebb és legszerethetőbb telefonja volt. (már ha lehet mondani ilyet egy tárgyra) Nem túl kicsi, nem túl nagy, pont az én tenyeremre lett szabva.
Megtehettem, megengedhettem magamnak, nem hiányzik a pénz sehonnan, hitelt nem vettem fel, egybe kifizettem és megadja azt, amire nekem szükségem van. Ergo nekem megérte.
Csak azért osztottam meg egyébként a történetemet, hátha más is hasonló cipőben jár mint én, annak legyen egy kis tapasztalat átadva.
Használjátok egészséggel az XS-t, egészen addig, amíg nektek megfelelő. Pííísz :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.