- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
markknight #4242 üzenetére
Azt hogy kitalálod én mire mit mondanék azt inkább nem is kommentálnám. Azt viszont igen hogy Bodrik szerinted nem ért hozzá akinek volt már olyan amiket le is írt? Én is láttam már a telefonom mellett S8, és S8+-t, de a színek eltérésén kívül nem tapasztaltam semmit. X kijelzőjénél pedig hogy pixeles te kötöttél bele itt először, szóval vagy gyári hibás a készüléked, vagy csak bele akarsz kötni, mivel ilyen felbontású kijelző méret mellett és ppi képpontsűrűségnél nagyítóval lehet látni a pixeleket, vagy neked jóval jobb a szemed mint az átlagé.
Na meg ha már hozzáértőkről beszélsz...
"A kijelzővel a DisplayMate foglalkozik, a kamerával pedig a DxOMark. Meg is született mindkét csapat értékelése, és a DisplayMate szerint az iPhone X-ben van a legjobb mobilos kijelző."
Ezeket után veszekedjek veled, hogy én vagyok az elvakult? Köszi kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Xiaomi 13 Pro
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest