Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozo0525
őstag
válasz
Sundesz #3228 üzenetére
Szia. En nagy xiaomi fan voltam, 6-7 tipus megfordult a kezeim kozott aztan rajottem ez felesleges mindig cserélgetni( es nem is gazdasagos) idegesito hogy 1-2 evig van tamogatas a xiaomikra.... ezert kerestem egy hosszu idore tamogatott keszuleket ide jutottam az átszokás nem volt nehéz. Szerintem 1-2 hét alatt megtanultam a lenyeget.
-
válasz
Sundesz #3228 üzenetére
"ilyen kicsi kijelzőre, ráadásul alacsonyabb felbontású és nem amoled."
De gondolom vásárlás előtt ennek tudatában voltál.
"Jelenleg úgy érzem még nem leszünk barátok.
Nektek könnyen ment az átállás, mennyi idő után szoktátok meg Android után?"
Csatlakozom az előttem szólókhoz , magam is könnyedén álltam át, bár nekem annyiból volt szerencsém vagy még van is , volt egy SE 2016-om , plusz most is van egy Xiaomi készülékem ,amivel egyidejűleg napi renden vagyok droid fronton is.
Tessék a készülékben nem a droidos beidegződést keresni, itt más utak vannak kitaposva kell egy kis idő amire az ember rájön az ökoszisztémára. Én azt mondom neked türelem rózsát terem, ha végén még sem jön be akkor érdemes olyan Iphonera cserélni ami közelebb áll a fentebb írt megszokott specifikációidnak.
vagy ugye visszatérni robotra.
Jómagam kimondottan a mérete és tudása miatt választottam. De nem is olyan rég kifejtettem a miértjét.Šolaire & MurdR +1
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Apple-mérce szerint nagyon kedvező árazást kapott az új belépő-iPhone, friss és jó a hardver, viszont az egyéb innovációk listája nagyon rövid.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- iPhone X 64GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4244
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest