- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
zeus_2k14 #4956 üzenetére
Szia!
Én pár napja váltottam egy SE-ről 8-ra. Hogy miért? Idegesített a SE ujjlenyomat olvasója és egy kicsit nagyobb kijelzőre vágytam, de nem tepsire.
Nem fogok neked hazudni, nagy sebességbeli különbségeket a napi használat során nem veszek észre és a sima fotózásnál se nagy a difi a két készülék között. Első nap vertem a fejem a falba, hogy miért adtam ki ennyi pénzt rá, de így utólag beletörődtem
Megszerettem, pont kényelmes a mérete, teljesítményben elég még egy darabig. A 2 GB ram lesz a kérdéses, meddig elég, de nálam a relative kevés progi - amit párhuzamosan használni szoktam - mellett nem lesz talán gond a következő 2-3 évben. Ha sokat szeretsz játszani, lehet egy nagyobb iphone felé nézelődnék a helyedben. Egy biztos, sokszor újra kell tölteni a safariban az oldakat, mert kilőtte közben a safarit a háttérben. Engem ez nem zavar igazán.
Aksiját nem dicsérik, de én elvagyok vele kényelmesen 1 napot. kb. 3 óra képernyőidő mellett.
Remélem az IOS 13 és a következő fő verziók meg megjönnek rá. Ma elvileg a apple keynote-on talán kiderül ez is...
Üdv,
Jani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Építő/felújító topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest