Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bodorjanos

aktív tag

válasz zeus_2k14 #4956 üzenetére

Szia!

Én pár napja váltottam egy SE-ről 8-ra. Hogy miért? Idegesített a SE ujjlenyomat olvasója és egy kicsit nagyobb kijelzőre vágytam, de nem tepsire.

Nem fogok neked hazudni, nagy sebességbeli különbségeket a napi használat során nem veszek észre és a sima fotózásnál se nagy a difi a két készülék között. Első nap vertem a fejem a falba, hogy miért adtam ki ennyi pénzt rá, de így utólag beletörődtem :)

Megszerettem, pont kényelmes a mérete, teljesítményben elég még egy darabig. A 2 GB ram lesz a kérdéses, meddig elég, de nálam a relative kevés progi - amit párhuzamosan használni szoktam - mellett nem lesz talán gond a következő 2-3 évben. Ha sokat szeretsz játszani, lehet egy nagyobb iphone felé nézelődnék a helyedben. Egy biztos, sokszor újra kell tölteni a safariban az oldakat, mert kilőtte közben a safarit a háttérben. Engem ez nem zavar igazán.

Aksiját nem dicsérik, de én elvagyok vele kényelmesen 1 napot. kb. 3 óra képernyőidő mellett.

Remélem az IOS 13 és a következő fő verziók meg megjönnek rá. Ma elvileg a apple keynote-on talán kiderül ez is...

Üdv,
    Jani

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés