- R.I.P. Aláírások
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
Új hozzászólás Aktív témák
-
Summer Boy
csendes tag
Néhány tapasztalat az új telóról: szolgáltató egy szó nélkül kicserélte a SIM kártyámat, mire haza értem és beleraktam már aktiválva is volt. Tényleg fölöslegesen paráztam, gyakorlatilag a 4S-em biztonsági mentéséből minden beállítást átmentett a 6-osra, nem hogy az SMS-eket, de még a háttérképeket és a legapróbb részleteket is
Jó pár órán keresztül nyüstöltem, közben töltőre is kellett akasztani. Folyamatos képernyőhasználat, wi-fi és GSM kapcsolat, letöltögetés és telepítés mellett is fel tudta tölteni. Mire végeztem az ismerkedéssel jelezte hogy rendelkezésre áll a 8.1.3, hagytam frissíteni... és azóta az iránytű nem működik
Sem kalibrálni nem engedi magát, sem az irányt nem hajlandó mutatni. Meg sem mozdul, viszont a vízszintmérő működik. Más tapasztalt hasonlót? Bug lehet vagy a telóval lett valami? Frissítés előtt működött, határozottan emlékszem. A hívás fogadás bugról nem tudok, tegnap este óta nem hívtak
Amúgy nagyon tetszik, imádom, de ez az iránytű probléma zavar. Nem mintha nagyon használni akarnám, de mivel tudom, idegesít
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebbik iPhone is sokat nőtt az elődhöz képest, de épp azon a határon van, amit egy kézzel még megerőltetés nélkül lehet használni. Nagyobb is rá a kereslet, mint a 6 Plusra.
- Delta Force (2024)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...