Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#17673) Diokhan válasza MNBT (#17671) üzenetére


Diokhan
addikt

Szia!

Általában androidról átutazó emberek mindig ugyanezeket vagy hasonló kérdéseket tesznek fel.
-Beállítások-általános- alkalmazás frissítés a háttéreben: itt apponként tudod a dolgot ki-be kapcsolni. Mondjuk az értesítések így is meg fognak jönni. Ha azt akarod, hogy ne szívja az adatforgalmad, akkor a beállítások - Mobiltelefon menüben ha lejjebb lapozol egyenként tudod ki-be kapcsolni a programok hozzáférhetőségét a mobilinternethez.
-Ne söpörd el az appokat az alkalmazásváltóban, ez nem android. Azért (is) merül jobban a telefon mert a söprésnek köszönhetően mindig nulláról kell indítania az appot. Az iOS úgy van megcsinálva, hogy majd ha szükséges, akkor csinál magának szabad helyet a memóriában. Addig pedig nem kell söprögetni.
Nem tudsz régebbi programverziót feltenni, pláne mivel azok sem akkukímélőbbek. Ha iOS verzióra gonoltál, akkor csak azt tudo vissza tenni, amit aláír az apple, az pedig jelen esetben a legújabb. Kérdés mondjuk, hogy most pl melyik van fent, mert azt nem írtad. Ha még 9-es van, akkor érdemes 10-re frissíteni, mert jobb az akku ideje.
-Fogalmam sincs, nekem sosem voltak olyan fontos SMS-ek, amik nélkül ne lettem volna meg egy droid-iOS váltás során. Erre majd a nálam okosabbak válaszolnak.

[ Szerkesztve ]

Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.