- 3060Ti EGPU over USB4 vs PC teszt
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz
edina1985 #17166 üzenetére
Én hasonló kérdésekkel jöttem ide pár hónapja,engem lebeszéltek róla. Én is ezt tenném veled. Nemrég vett egy kollégám 40k ért egy pár hónapos garos 4s-t. Kicsit nyomogattam,nézegettem,úgy akadt mint az atom,már nem kéne.
Droidból sem mindegy azért mit használsz, vannak nagyon gyenge hardverek a piacon. A 8 Giga+8 Giga igazából semmit mondó,a droidnak Ram kell minél több. Jelenlegi trendek szerint minimum 2 Giga,de 1 az alap. -
üszök
őstag
A gevey sim valami olyan megoldás mint a Turbo Sim volt valamikor?
Valaki felhomályosíthatna privátban erről,és egyéb szolgáltatói zár feloldásokról. -
üszök
őstag
válasz
banditos91 #16066 üzenetére
Ez a fejlődés... Csak nem biztos,hogy mindig jó irányban halad. A Nexus még mindig ott van,a 4-es már van vagy 3 éves és folyamatosan jön rá a frissítés,viszont nem kell elfelejteni,hogy abban is 2 Giga Ram van. Amiért nekem nem kéne az a hardver gombok a képernyőben elhelyezése. Szerintem baromi ronda.
bododani
(senior tag)Volt ilyenem droidban. Huawei G300 2.3-al adták teljesen jó volt semmi akadás nem volt,megjelent rá a 4.0 használhatatlan vacak lett. Akkora volt a felháborodás, a Voda hivatalosan megcsinálta,hogy vissza lehessen lépni 2.3-ra aki akart.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz
d@minator #16064 üzenetére
A Face a Messenger a Wiber és a skype a legnagyobb erőforrás igényes cuccok droidon. 1 Giga Ramos telefont használok,de ezek közül egyiket sem,így nem tudom megmondani elmennek e rendesen.
Vannak feltörekvő Kínai gyártók akik szerintem már adnak 50-60k körül 2 Giga Ramot. Nem csak a Samu létezik.
Az S4-ben 2 Giga van, abból 800 Mega szabad ha nincs rajta semmi,a többit megeszi a rendszer a tacswizzel. -
üszök
őstag
Köszi mindkettőtöknek.
még erre is figyeljek. Lehet a rendszereket tetszés szerint cserélgetni? Gondolom visszafelé nem lehet menni.
Függetleníteni nem lehet ezeket ha jól tudom,van valami más mód esetleg? T-s van nagyon sok eladó még olcsón is de az nekem nem jó.Még egy fontos kérdés eszembe jutott. Az összes telefon számom a Gmail-ban van ezt át tudom egyszerűen tenni,vagy esetleg szinkronizálni is?
Megint nézegetek használtakat,meg feladtam egy hirdetés a jófogáson kíváncsi vagyok mik lesznek az ajánlatok.
-
üszök
őstag
Most akkor melyik a legjobban használható rendszer a 4s-re?
-
üszök
őstag
Végig néztem az aprón a kínálatot,de 40 alatt nem láttam semmit.
-
-
üszök
őstag
válasz
Themes #15983 üzenetére
+1
Szerintem elég nekem a 8 Giga. Abból mennyi szabad alapból?
Többieknek is köszönöm az infókat,utána fogok nézni ennek a dolognak. Szinte semmit nem tudok az almás telókról,azt sem,hogy lehet e bele memória kártyát tenni, GMail-szinkron fog e menni,mennyi idő a garancia. BT headsettel működjön frankón az fontos mert sokat használom.GPS van benne gondolom.Vennék használt 5-öst,de csak karcmentes hibátlan gyári függetlent. Viszont ilyet nem nagyon láttam,másrészt ezek is lassan 2 évesek. 2 éves telóért meg 60k-t adjak amivel ki tudja mi történt a 2 évben mint ahogy a kolléga írja. Az MM-ben meg ki sem kell fizetnem elhozhatom 10 hó kamat mentes részletre.
Igazából elég lenne egy használt jó állapotú olcsón próbának,hogy érdekel e,de oly elrugaszkodott árak vannak a használt piacon az új árhoz képest,hogy csak na.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
válasz
d@minator #15977 üzenetére
Üdv urak Az Euronics árul 4S-t 60k környékén érdemes még megvenni? Kipróbálnám az almát több év droid után,de nem értek az almás telókhoz. Azt mondta valaki,hogy 4s-nél régebbit ne vegyek,viszont használtan is 40-45k körül adják a független jó állapotúakat amik már több évesek. Akkor gondoltam veszek újat inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kellemes szolgáltatásokat hozott az új iPhone, de alapvetően ugyanaz maradt, mint elődje. Ettől függetlenül vinni fogják, mint a cukrot.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mini PC
- Építő/felújító topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Bontatlan, iPhone 16 Pro Max 256gb, natúr titán, 3 év garanciával, eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max / 256GB / Natural Titanium / Gyári kártyafüggetlen (289)