Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
üszök
őstag
válasz d@minator #15977 üzenetére
Üdv urak Az Euronics árul 4S-t 60k környékén érdemes még megvenni? Kipróbálnám az almát több év droid után,de nem értek az almás telókhoz. Azt mondta valaki,hogy 4s-nél régebbit ne vegyek,viszont használtan is 40-45k körül adják a független jó állapotúakat amik már több évesek. Akkor gondoltam veszek újat inkább.
"Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz Themes #15983 üzenetére
+1
Szerintem elég nekem a 8 Giga. Abból mennyi szabad alapból?
Többieknek is köszönöm az infókat,utána fogok nézni ennek a dolognak. Szinte semmit nem tudok az almás telókról,azt sem,hogy lehet e bele memória kártyát tenni, GMail-szinkron fog e menni,mennyi idő a garancia. BT headsettel működjön frankón az fontos mert sokat használom.GPS van benne gondolom.Vennék használt 5-öst,de csak karcmentes hibátlan gyári függetlent. Viszont ilyet nem nagyon láttam,másrészt ezek is lassan 2 évesek. 2 éves telóért meg 60k-t adjak amivel ki tudja mi történt a 2 évben mint ahogy a kolléga írja. Az MM-ben meg ki sem kell fizetnem elhozhatom 10 hó kamat mentes részletre.
Igazából elég lenne egy használt jó állapotú olcsón próbának,hogy érdekel e,de oly elrugaszkodott árak vannak a használt piacon az új árhoz képest,hogy csak na.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
12 Giga adat van a kártyámon. Mondjuk a nagyja nélkülözhető,meg van sok droidos cucc is ami almához nem kell. Az MM is ugyanazt árulja gondolom mint az Euronics.
Ahol van Wifi ott nem nagyon használom a telefont mert ott van noti.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
Végig néztem az aprón a kínálatot,de 40 alatt nem láttam semmit.
-
üszök
őstag
Most akkor melyik a legjobban használható rendszer a 4s-re?
-
üszök
őstag
Köszi mindkettőtöknek.
még erre is figyeljek. Lehet a rendszereket tetszés szerint cserélgetni? Gondolom visszafelé nem lehet menni.
Függetleníteni nem lehet ezeket ha jól tudom,van valami más mód esetleg? T-s van nagyon sok eladó még olcsón is de az nekem nem jó.Még egy fontos kérdés eszembe jutott. Az összes telefon számom a Gmail-ban van ezt át tudom egyszerűen tenni,vagy esetleg szinkronizálni is?
Megint nézegetek használtakat,meg feladtam egy hirdetés a jófogáson kíváncsi vagyok mik lesznek az ajánlatok.
-
üszök
őstag
válasz d@minator #16064 üzenetére
A Face a Messenger a Wiber és a skype a legnagyobb erőforrás igényes cuccok droidon. 1 Giga Ramos telefont használok,de ezek közül egyiket sem,így nem tudom megmondani elmennek e rendesen. Vannak feltörekvő Kínai gyártók akik szerintem már adnak 50-60k körül 2 Giga Ramot. Nem csak a Samu létezik.
Az S4-ben 2 Giga van, abból 800 Mega szabad ha nincs rajta semmi,a többit megeszi a rendszer a tacswizzel."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz banditos91 #16066 üzenetére
Ez a fejlődés... Csak nem biztos,hogy mindig jó irányban halad. A Nexus még mindig ott van,a 4-es már van vagy 3 éves és folyamatosan jön rá a frissítés,viszont nem kell elfelejteni,hogy abban is 2 Giga Ram van. Amiért nekem nem kéne az a hardver gombok a képernyőben elhelyezése. Szerintem baromi ronda.
bododani
(senior tag)Volt ilyenem droidban. Huawei G300 2.3-al adták teljesen jó volt semmi akadás nem volt,megjelent rá a 4.0 használhatatlan vacak lett. Akkora volt a felháborodás, a Voda hivatalosan megcsinálta,hogy vissza lehessen lépni 2.3-ra aki akart.
[ Szerkesztve ]
-
üszök
őstag
A gevey sim valami olyan megoldás mint a Turbo Sim volt valamikor?
Valaki felhomályosíthatna privátban erről,és egyéb szolgáltatói zár feloldásokról."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
-
üszök
őstag
válasz edina1985 #17166 üzenetére
Én hasonló kérdésekkel jöttem ide pár hónapja,engem lebeszéltek róla. Én is ezt tenném veled. Nemrég vett egy kollégám 40k ért egy pár hónapos garos 4s-t. Kicsit nyomogattam,nézegettem,úgy akadt mint az atom,már nem kéne.
Droidból sem mindegy azért mit használsz, vannak nagyon gyenge hardverek a piacon. A 8 Giga+8 Giga igazából semmit mondó,a droidnak Ram kell minél több. Jelenlegi trendek szerint minimum 2 Giga,de 1 az alap."Semmi szükségem rá,és pénzem sincs"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest