Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GGMPC
őstag
Szerintem meg az a durva, hogy barmelyik szir-szar brigad "szolgaltatonak" nevezi magat es nincsenek tisztaban a "hüség" fogalmaval!
Majd kovessetek az arakat!
Napi szinten sakkozgatnak vele, mert mar nem tudjak, hogyan tukmaljak a userekre a keszulekeket...Pl. 90-ert mar lehet fuggetlen, hivatalos Lumia 925-t kapni, amit a T. 80-korul ad 2 ev rablanccal!
Ui: Azert a nemeteknel az 1euros mutatvany dijcsomagja nagyon komoly szolgaltatasokat is nyujt!
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
GGMPC
őstag
www.eztkapdki.hu
Nincs az oldalukon, de irj nekik mail-t, hogy mihez szeretned es valaszolnak 1-2 napon belul es amikor kimondod a boldogito igen-t, onnantol 1-2 nap mulva at is veheted.
Jah es magasan a legjobb aron veheted meg!
Ha nem birod a massziv feelinget, akkor a Commuter szeriat ajanlom, ha meg kitamasztos, elol plexis brutal tok kell, akkor Defender...
Reflex szeria felejtos!
www.otterbox.com oldalon mazsolazhatsz!
[ Szerkesztve ]
LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...
-
tylerddd
veterán
-
vadászcsiga
félisten
Nem tudom, de a probléma létezik:
WiFi hibák iOS 7-re frissítés után
Az iOS 7 kinyírja a korábbi iPhone-ok Wi-Fi-jét[ Szerkesztve ]
-
kolanda
tag
Hogy nem az kijelző orientációjának megfelelően van a home screen (a telefon állítva, a home screen fektetve)
Szeretnék venn iegy ilyen extra vékony kis shell tokot a telefonra, ti mit ajánlotok? Ezt a Desmay Slight típust néztem ki, viszont van egy elképzelésem: az lenne a legjobb, ha eltüntetné a fém keret, és a műanyag perem közti különbséget. Valószínűleg elég hülyén fogalmaztam meg, de hátha valaki érti miről gagyogok
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz Pantal #10576 üzenetére
MM-ben azt mondták, hogy volt amikor laptop hiányzott, egyszer meg fadarab volt a Sony kamera helyén.
8 munkanap az alap, 4. §, de az MM többet vállal. Nem tudom, hogy most van-e rá lehetőség, de régebben, a helybe vásárolt terméket is visszavették, ha nem tettszett valami. -
legenda
válasz Pantal #10576 üzenetére
legyen, de én akkor sem veszek bontott terméket, mert annak már kérdéses az előélete, nem feltétlenül csak ellenőrzés céljából lehetett kibontva.
az üzlet és a szállító problémája ne a vevőn csapódjon le, a vevőnek elég az üzlettel harcolni, ha probléma adódik.
nem írok üzleteket, de nagyobb értékű mobiltelefon, notebook...stb esetén átadják bontatlanul, és úgy kérnek meg, hogy lehetőség szerint ott és akkor bontsam ki és ellenőrizzem az állapotot, illetve a tartozékok meglétét...stb, ezt tartom korrekt hozzáállásnak, ilyen helyeken vásárolok, utóbb is így vettem az üzleti kategóriás dell notimat is, de a mobilos szolgáltatómtól is bontatlan iphone 5s készüléket kértem, bár az ügyintéző alapban is azt hozott volna ki, mint utólag kiderült.
anno az iphone 4s megvásárlásakor is megkérdezte a t-s ügyintéző hölgyemény, hogy kibontsa megtekintésre, de azt látatlanban kihoztam bontatlanul, és szerencsére nem volt vele gond - igaz, általában nem futok bele problémás cuccokba.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Pantal #10584 üzenetére
nem tudom, hogy hol van a (OFF)nálunk(/OFF), ezért passz...
sok üzletben volt már olyan, hogy váltig állították, miszerint nincs bontatlan termékük, de tényleg csak az ellenőrzés miatt bontották ki - egy részénél igaz is lehet, de némelyiknél egyértelműen kiderült, hogy nem -, ám végül csak találtak bontatlant a raktár mélyén, amikor mondtam, hogy semmi gond, máshol is megvehetem.Gulyopapa; szerethető az ios, én is iphone 4s alatt kedveltem meg anno, pedig az már bő 2 éve volt, egy jóval régebbi és butább ios verzió alatt, vissza is tértem rá 2 hónapja egy iphone 5s képében, és örömmel használom 7.1.1 alatt, az android alól azóta átvett funkcióval együtt, ami által már kevésbé van hiányérzetem.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz Pantal #10595 üzenetére
vettem már ott bontatlan (független) iphone 4s készüléket is anno - bár azt nem magamnak, mert nekem már olyan volt akkor -, illetve januárban egy 3d tévét - bár azt írtad is, hogy nem bontják fel -, de csak gyártói matricával lezárt bontatlan notis hűtűt, és még a fene tudja mit, sosem volt gond, ha bontatlant kértem! (szentendrei út)
nem arra gondoltam, hogy azonos üzletlánc másik üzletébe megyek akkor, hanem másik multihoz...stb. volt már rá példa, de csak elvétve.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest