Hirdetés

2024. június 14., péntek

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#6551) tylerddd válasza Jamesb2 (#6550) üzenetére


tylerddd
veterán

Szerintem nem. Amelyik játék mentett, az iCloud-ba tette. Ha nincs benne iCloud szinkron és törlöd a gépről, elölről indul minden, ha újra felteszed. Természetesen ha van benne iCloud lehetőség, akkor az automatikusan megy, de le is lehet kapcsolni. Tehát ezt is érdemes megnézni, nem e valamiért kikapcsolta a gazdája a szinkront adott appnál.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#6552) [xlt]


[xlt]
tag

Olyan I4s tulaj(ok) véleményére lennék kíváncsi akik i4-ről váltottak S-re.
Jelenleg egy I4 -em van és minden rendben vele ( azon kivűl, hogy fehér). Következő hónapban jár le az előfizetésem és gondoltam elhozok egy fekete I4 vagy I4s-t ( ezt meg a nővéremnek/barátnőmnek adom). Kérdés az, hogy megéri-e váltani vagy pontosítva ( hisz normális,hogy megéri) milyen áron éri meg. Szerintetek mi az az összeg ami reálisan e két készülék között van ? A Tmobilnál előfizetéssel most közel 60e ft különbség van egy i4 és egy i4s között. Számomra ez sok. Szerintetek ? Esetleg még olyan pozitív vagy negatív tényezőket mondhatna valaki, amilyeneket a két készülék között tapasztalat. Köszönöm.

(#6553) Jeanne d'Arc

Nekem olyan kérdésem lenne hogy van-e olyan zenelejátszó amibe be lehet állítani pl. a basszust stb... :)

iPhone felvásárlás előfizetéses is!

(#6554) tylerddd válasza [xlt] (#6552) üzenetére


tylerddd
veterán

A kamera nagyságrendekkel jobb, két magos proci, átdolgozott antennák és ha jól tudom itt már kapott valami szigetelést a home gomb. Hogy ez megér-e 60 ezret, azt nem tudom.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#6555) kali válasza tylerddd (#6554) üzenetére


kali
legenda

illetve hétszer gyorsabb gpu, gyorsabb 3g modul, jobb bluetooth, valamint néhány szoftveres dolog (siri...stb), amiket a sima 4 már nem kapott meg.
amúgy igen, a home gomb is javítba lett, és az antenna 4 részes, a sima 4 esetében pedig 3.

(#6556) [xlt] válasza kali (#6555) üzenetére


[xlt]
tag

Értem, köszönöm a válaszokat előre is. Már csak átlag körülményeket és anyagi helyzetet tekintve szerintetek mennyi a két telefon között a különbség ( hasonló adatok mellett, állapot, memoria, szín)

[ Szerkesztve ]

(#6557) Zozzer888 válasza [xlt] (#6556) üzenetére


Zozzer888
addikt

Attól függ hogy használod.Ha csak netezel rajta, telefonálsz, emailozol,meg angrybirds-özöl,akkor felesleges a 4S

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#6558) tylerddd válasza kali (#6555) üzenetére


tylerddd
veterán

Ezek jó érvek. Mondjuk nem tudom, h ő mennyiért hozná el a T-től, de épp néztem, h függetlenül GSM boltban is elég szép áron mozog még, legolcsóbban most így hirtelen 120-ért találtam 8GB-os modellt. Ezt a kevés memória miatt se választanám, illetve ennyit nem adnék már egy sima 4ért. Ennyiért már Nexus 4-et kap az ember és igaz, h az Droid, de kimondottan egy jó kis telefon, hardverbe meg mérföldeket ver a 4re, meg úgy általában a droidos telók között is nagyon erősnek számít.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#6559) kali válasza [xlt] (#6556) üzenetére


kali
legenda

a közel 60 e ft-os különbség sok azért, illetve a 4s elég drága a szolgáltatónál (is)...

(#6560) [xlt] válasza kali (#6559) üzenetére


[xlt]
tag

72 érrt tudom elhozni a i4-et és 130 ért az i4S -t ( persze részletre)
Nem szoktam játszani a telefonon soha. Leggyakoribb a whatsapp, mail, facebook, skype, gmaps és kb egy bpmenetrend. Szóval egy áltag(-on alulni) felhasználó vagyok.
i5 - öt viszont nem vennék az anyaghasználat és az ár végett, másképp tetszik a méretei.
Kérdés persze az, hogyha a nyár vége fele kijön a 7 es oprendszer, meg idővel a frissitések mennyire kivánják majd meg egy erősebb proci létét.

(#6561) Zozzer888 válasza [xlt] (#6560) üzenetére


Zozzer888
addikt

Akkor jó a sima 4 is szerintem...

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#6562) nord_ válasza Jeanne d'Arc (#6553) üzenetére


nord_
veterán

Van, keress rá az equalizer szóra az AppStore-ban.

(#6563) kali válasza [xlt] (#6560) üzenetére


kali
legenda

adott felhasználásra a sima 4 is elég, bár ha meg hosszabb távra tervezel, akkor - szerintem - csak jobb lenne a 4s.

(#6564) nord_ válasza [xlt] (#6560) üzenetére


nord_
veterán

És (jó fejhallgatóval) zenei téren is jobb a 4S az 5-nél. Nekem i4 van, de ha most vennék, mindenképp a 4S-t választanám. Már, ha futja a keretből. :)

(#6565) tylerddd válasza [xlt] (#6560) üzenetére


tylerddd
veterán

Én is a 4S-t hoznám, főleg ahogy kivettem az írásodból előfizura hoznád el és részletre. Na már most akkor a 4et két évig kellene majd használnod (bár nem tudom, h családon belül mennyire tudtok az előfizetésekkel játszani: pl. elhozod valaki más nevére stb.) az meg már azért necces lesz. Viszont a 4S csak többet tud vas szempontjából, szerintem tuti kiszolgál 2 évig, mire lejár az előfizetésed és tudsz venni újat. Ugye a részlet meg kamatmentes és az iPhone-okat 24 havi törlesztőre adják, szóval az se lesz vészes.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#6566) Jeanne d'Arc válasza nord_ (#6562) üzenetére

köszönöm! :):)

iPhone felvásárlás előfizetéses is!

(#6567) GGMPC válasza Zozzer888 (#6561) üzenetére


GGMPC
őstag

Azert azt ne feledjuk el, hogy a wifi-je ultra fos az i4-nek!

Konkretan az egyik frissites utan, mar keptelen volt rendesen megtalalni az itthoni halozatot!

Reset stb. utan se lett jobb - azert is adtam el!

:K

Szoval ez nem is kerdes - i4S a befuto azt vegye a jovendobeli tag!

:K

[ Szerkesztve ]

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#6568) Zozzer888 válasza GGMPC (#6567) üzenetére


Zozzer888
addikt

Dehogy fos.Egyik kollégának i4-e van,mindennap tapasztalom hogy mit tud az i4.Hétköznapi felhasználás során semmivel se kevesebb mint a 4S.A kamerája lassabban indul, a játékok lassabban indulnak, de most a fenti srácnak egyik se fontos.Wifi ugyanolyan erősséggel jön mind a kettőn.

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#6569) matyi19 válasza Zozzer888 (#6568) üzenetére


matyi19
őstag

Pontosan úgy van ahogy írod. Csoporttársamnak is i4-e van, csináltam egy kis speed testet a gyorsaság valóban csak az alkalmazások élindításánál feltűnő.
WiFi, ahol nekem full-on van ott neki is, és ahol nekem egy vonal ott neki is csak egy.
Amúgy az Ő WiFi jét a napokban javítottam meg, hiányzót egy kis fém elem, ami kapcsolatot csinál az alaplap illetve az antenna között, alufóliával helyettesítettem , azóta tökéletes.... :D

(#6570) [xlt] válasza tylerddd (#6565) üzenetére


[xlt]
tag

Úgy érzem csak megerősítésre vártam mert bennem már rég megért a i4S íránti döntés.
Volt már három alkalommal i4-em az elmúlt években és mind hosszab ideig szolgáltak.Most is úgy tervezem, hogy legközelebb jővő év végén lesz esedékes új telefonvásárlás, szóval kell az a teljesítmény amit az i4S tud.
Amúgy részletre venném ami azt jelenti, hogy havonta kb 2500 ft-al lesz több mint a sima iphone amit úgy érzem megbírok.
Megvárom most milyen irányba fejlődik az Iphone meg az IOS és majd jővőre el lehet döteni, hogy az i5 vagy akkor már i5S lesz esedékes vásárlás tekintetében.
Személy szerint az i4 formája és tartóssága jobban tetszik, mert bár nem karcolhatatlan, de tok nélkül használva jobban bírja a strapát mint a i5, aminek nem csak a sarka, hanem a hátlapja is könnyen megkarcolható. ( internetes és ismerősök tapasztalatai szerint)
Viszont sokat hallottam már ferde home gombról, sárgás képernyőről, oldalt beszívárgó fényről az lcd körül, stb., ezért az lenne a kérdésem, hogy szerintetek mit érdemes ott helyben vásárláskor megnézni a telefonon?
Nem szívesen vinném vissza másnap lehervadt szájjal és főleg nem szeretném magam végigharcolni pár ügyintézőn amíg érvényesíteni tudsz bármilyen szerződési pontot vagy a cseregaranciát magát.
Köszönöm.

(#6571) Zozzer888 válasza [xlt] (#6570) üzenetére


Zozzer888
addikt

A gomb lehet ferde, de lehet nehéz lesz olyat találni amin nem az.A kijelző meg nem sárgás...vagyis...mikor összenéztem a táccsal, eléggé melegebbnek éreztem a 4S képét.Aztán csináltam printscreent...és kiderült hogy PC-n is ugyanúgy melegebb a kép:O (pl névjegyzék) fura...

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#6572) [xlt] válasza Zozzer888 (#6571) üzenetére


[xlt]
tag

Sokan azt állítják, hogy "melegednek" az iphone szinei. Összehasonlítottam a barátnőm 3GS és a nővérem 3G-vel a i4-et és tényleg ahogy felfele nő a kategoria úgy "melegednek" a kiejlzők is. Fura, de van aki azt mondja, hogy ez kényelmesebb a szemnk, van aki meg azt, hogy a világosabb, kékes szín az élesebb és arra esküszik. Ha folyton nem hasonlítgatod, akkor egy idő útán gondolom nem tünik fel.

[ Szerkesztve ]

(#6573) Zozzer888 válasza [xlt] (#6572) üzenetére


Zozzer888
addikt

Sőt, egy idő után az lesz a normális.Mondjuk én naponta használom a touchot is (3G) így mindig "üti" a szemem a kép,de 2hónap után már kezdem megszokni:D

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#6574) [xlt] válasza Zozzer888 (#6573) üzenetére


[xlt]
tag

Értem. Bár azt mondják egyes youtube szakértők, hogyha a I4S -en középre állítod a fényerősséget ( ahogy mindig is szoktam) és autora a szabályozást akkor ez a beállitás esik a legközelebb a természetes színek megjelenítéséhez.

[ Szerkesztve ]

(#6575) Zozzer888 válasza [xlt] (#6574) üzenetére


Zozzer888
addikt

Nem fájó annyira a dolog:)

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#6576) [xlt] válasza Zozzer888 (#6575) üzenetére


[xlt]
tag

Szerintem sem. Akkor egy hét és elhozok egy i4S-t. Már csak azt sajnálom, hogy nincs valami sötét barna, kék esetleg gunmetal színben :) arra még kiadnék egy plusz 10-15-et

(#6577) Jamesb2 válasza [xlt] (#6576) üzenetére


Jamesb2
aktív tag

Gombokért lehet venni színes fóliát ami takar mindent. Sosem értettem mit problémázik valaki a színen :)
Főleg használt gép vásárlásakor téma hogy miért fehérebb mint a fekete. Van lila is...

Szeretem a választási kampányt. Olyankor tele vannak a villanyoszlopok politikusokkal.

(#6578) GGMPC válasza [xlt] (#6576) üzenetére


GGMPC
őstag

Akkor lojjel ra egy Otterbox tokot!

Ott aztan vannak szinek es vedelem is rendesen!

www.otterbox.com

Majd priviben ha kered adok egy hazai boltot, akik behozzak ezeket a tokokat 2-3nap alatt es joval olcsobban mint kint!

Jah es a tokhoz adjak a foliat is!

:K

[ Szerkesztve ]

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#6579) GGMPC válasza matyi19 (#6569) üzenetére


GGMPC
őstag

Aha ok!

Akkor elmondom, hogy 5 kulonbozo i4-nel ugyanazt tapasztaltam...

Meghozza azt, hogy full wifinel valoban egyformak, de a 2 rovatkas wifitererot nehezen fogja meg, de annal konnyebben hajigalja el!

4s-nel ilyen nincsen!

:K

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#6580) greggggg válasza GGMPC (#6579) üzenetére


greggggg
aktív tag

más wifi chip van benne.

greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.

(#6581) tylerddd válasza GGMPC (#6578) üzenetére


tylerddd
veterán

Ne haragudj, de borzalmasak ezek az Otterbox tokok :DDD Biztos védelem így ránézésre, de olyan lesz tőle a telefon, mint valami fél tégla, elveszti minden formáját, kecsességét. Amikor vettem a telót, a T-nél is mutogattak valami hasonlót, de úgy nézett ki, mintha a 4S-t belecsomagolták volna egy jégakkuba!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#6582) Ufff válasza tylerddd (#6581) üzenetére


Ufff
senior tag

:C :C :C

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#6583) [xlt] válasza GGMPC (#6578) üzenetére


[xlt]
tag

Nem rosszak ezek a tokok, de én is valami slim/thin tokot keresek és lehetőleg gumis tapintásút mert én sem szeretem ha nagyon megvastagszik a telefon egy miatt. Esetleg valakinek ötlete, tapasztalata vékony és minőségi tokot, bumperek ügyében?

(#6584) Ufff válasza [xlt] (#6583) üzenetére


Ufff
senior tag

Ultra Case Ultra Slim -et használok, fehér telefonon feketét, nekem bejön!

Ultra Slim
Vivid

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#6585) matyi19 válasza GGMPC (#6579) üzenetére


matyi19
őstag

Valóban akkor igazad lehet, mi csak házon belül nézegettük....ott nem volt különbség.

Ufff
Igen ezek sokkal szebbek!

[ Szerkesztve ]

(#6586) GGMPC válasza tylerddd (#6581) üzenetére


GGMPC
őstag

Azok - borzalmasak, csak eppen ravernek barmelyik tokra...

Amugy eloben nem veszes, de teny, hogy nagyobb lesz tole a keszulek...

En nekem bejon, de nekem is csak a commuter szeria!

:))

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#6587) SimonJanos válasza [xlt] (#6583) üzenetére


SimonJanos
aktív tag

Nekem túrára, hegyi bringázáshoz, stb.
[Griffin Survivor] tok,

amúgy meg röhejesen olcsón kaptam egy ezekkel foglalkozó havertól szerintem kínai-de-nagyon-jó-minőségű fekete gumi tokot plusz előlapi fóliát is, vékony, de nagyon jól véd, remek a fogása - oldalt kicsit recézett. Ahol kell, alsó, oldalsó, felső aljzatok és hátul szabadon hagyva, ezek közül a ki-bekapcosló gomb van a tok alatt.

Vettem még jack és USB aljzat dugót is, így volt kb. az egész 3000 Ft!!!

Portól, esőtől (a dugaszokkal) már eleve véd. Nem szoktam zúzni a készülékeket, de elég sokat mozgok: eséstől szépen védett, előfólia murvára eséskor is remekelt : )

[ Szerkesztve ]

stuffZ - értékelések stb.: https://prohardver.hu/tag/simonjanos.html

(#6588) tylerddd válasza [xlt] (#6583) üzenetére


tylerddd
veterán

Nekem van egy ilyen Ozaki-m Wardrobe Masszív, erős, bár vastag lesz tőle a teló.
Van kettő ilyen szintén Ozaki iCoat 0.4 kékben meg feketében Ezek lennének a zseniális tokok: vékonyak, matt felületűek, jó fogást biztosítanak, DE! Annyira vékonyak, h a töltések hőjétől kilazulnak, elnyúlnak, 3-4 havonta lehetne cserélni őket, de ehhez képest nem olcsóak, tehát 4-5 között lehetett hozzájutni.
A legutolsó szerzeményem meg ez az SGP rápattintós tok. Remek fogást biztosít a lekerekített széleivel oldalt, nem vág annyira a telefon. Ezek viszont fényes lakk színezetűek, így ha sokat rakosgatja az ember keményebb felületre (íróasztal, pad, műanyag stb.), akkor összekarcolódnak, és hiába tok, csúnya lesz egy idő után.

Mindháromhoz jár egyébként fólia. Kijelzőre én crystal clear vagy matt nevezetűeket ajánlanék, az ujjlenyomat taszítósak torzítják a kijelzőt. A fenti márkák gyártmányai nagyon jók, de most nekem elöl-hátul csak fólia van, ezek MediaDevil márkájúak és eddig nagyon beváltak (kopp-kopp). Közel 4 hónapja van rajta és makulátlan, perdülés és bubimentes.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#6589) Zozzer888 válasza tylerddd (#6588) üzenetére


Zozzer888
addikt

Én a "classic" kemény szilikon tokot használom,amit szerintem fentebb is említ a forumtárs, recézett az oldala, van egy ilyen hullám minta a hátulján.Elég masszív, bár vastagabb lesz tőle a telefon,de a pofára esés ellen is véd valamennyit, mert kijjebb jön a gumi mint a kijelző síkja.Az ultimate érv mellette: Így tökéletesen passzol a densionos autós bölcsőbe.( Nem a spéci 4/4S bölcsőbe, hanem amihez több féle "adapter" is van)

ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/

(#6590) matyi19 válasza tylerddd (#6588) üzenetére


matyi19
őstag

Ez a típusú tok azon kívül, hogy idővel megnyúlik, okoz valamilyen kárt a telefon keretében, vagy bárhol?

(#6591) tylerddd válasza matyi19 (#6590) üzenetére


tylerddd
veterán

Ez nem Ozaki márkájú, de egyébként nem. Nagyon finom tapintású, vékonyka cucc, tehát nem karcolja meg, ha erre gondolsz. Viszont a hátlapra nem érdemes fóliát tenni, ha ezt is ráteszed, mert valóban érdekes dolgok történnek töltés közben: nekem pl. elkezdett leválni a hátlapról a fólia.

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#6592) Furfangos


Furfangos
tag

Sziasztok,

Segítségre volna szükségem, adott egy 4S telefon, amihez szeretnék egy MW 600-as bt szettet párosítani, de akármit csinálok nem megy, nem ismerik fel egymást.
A telefon BT beállításán lehet valamit variálni?
1 évig használtam egy 3GS telóval ezt a head szettet, tök jól működött..
Valaki segítsen ha tud...
Köszönöm

www.carpinfo.hu

(#6593) tylerddd válasza Furfangos (#6592) üzenetére


tylerddd
veterán

A telón legyen bekapcsolva a BT és a headset bekapcsoló gombját kell folyamatosan nyomni, akár 15-20mp-ig is, ilyenkor keresi ugyanis az új eszközöket. Nekem így sikerült!

Csak egészség legyen, meg térerő!

(#6594) GGMPC válasza SimonJanos (#6587) üzenetére


GGMPC
őstag

Es en meg azt hittem, hogy az Otterboxtol nagy lett a telefonom!?.

:C :DD :))

Amugy en is az ilyeneket szeretem - biztonsagerzetet ad! :K

LG G3 32/3 Titanium, iPhone 4S, Motorola V3xx, Motorola K1, Motorola V60, MacBook Pro 15' - 8GB RAM - 500GB SSD, iPad Mini 32GB LTE...

(#6595) Furfangos válasza tylerddd (#6593) üzenetére


Furfangos
tag

Szia

Köszönöm szépen, már meg is találta. 30 mp kellett neki...
Próbáltam egyébként így hosszan nyomni a bekapcsoló gombot, de ennyi ideig nem, max 10 mp-ig...

Még egyszer köszi :)

www.carpinfo.hu

(#6596) Ufff


Ufff
senior tag

Nem tűnik rossz vételnek:

MA850 headset

"És egy leszedált ország tapsolgat a szarnak, boldogan élnek, amíg csak meg nem halnak.˝

(#6597) matyi19 válasza tylerddd (#6591) üzenetére


matyi19
őstag

Igen erre gondoltam, köszönöm!

(#6598) Mr.Grincs


Mr.Grincs
veterán

Sziasztok,
Meghalt a mikrofonom a telefonban. Nem hallanak amikor telefonálnék.Halózok mint a hülye de semmi. Tegnap még jó volt, mára meg kapanyak lett. Nincs JB., original 6.1.3 ios. Szilikon tok, elöl hátul fólia. Ennél hogy vigyázzak jobban rá? Hála az égnek még garis. Ezzel mit kezd majd a Témobil?

 /  MacBook Air A1466 /  Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF /  iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!

(#6599) nord_ válasza Mr.Grincs (#6598) üzenetére


nord_
veterán

Például cseréli.

(#6600) tylerddd válasza Mr.Grincs (#6598) üzenetére


tylerddd
veterán

Szegény Jobs erre azt mondaná, hogy vedd el az ujjad a mikrofonról! :DDD

Egyébként meg mit mondana a T, gondolom csak kicserélik, ha mindig előjön a hiba, akkor tudják reprodukálni is. Bár nem tudom, h szoftveres hiba lehet e ez, de inkább hardveres.

Csak egészség legyen, meg térerő!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.