Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Most épp nem vagyok otthon de kikeresem neked. Az hogy a régi készüléket ingyen függetlenítik az teljesen más tészta. Dátumot nem tudok de függő készüléket attól az időponttól nem adhat egy szolgáltató sem. Ugyan úgy mint pl Németországban. Bárhol veszel telefont az független. És azóta bárhol vettem telefont független volt 11 pro / 12 és most 13 Pro. De mint írtam utána járok nektek pontosan hogy mi és mikor

-
Inarus
addikt
válasz
T0rnad0
üzenetére
Semmilyen. Arról van rendelet, hogy “A határozott idejű előfizetői szerződés lejártát követően a szolgáltató az előfizető kérésére külön díjazás nélkül köteles gondoskodni arról, hogy az e szerződéssel együtt vásárolt készülék bármely szolgáltató előfizetőjeként használható legyen (hálózat-függetlenítés)”. A szolgáltatók csupán elkezdtek felhagyni a felesleges körökkel a függetlenítés kapcsán, mivel a legtöbb készülék már dual SIM-es. A Telenor nemrég még függő iPhone-okat árult, a 13 már független náluk.
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Ilyenkor azt kell csinálni hogy leírod hol laksz és keresel a közeledben ilyen tartó tulajdonost
.Az enyémet Miskolcon tudod megnézni ha erre fele vagy

Én vakon vettem és féltem hogy mennyire lesz erős vagy sem de pozitív csalódás volt. anno ketten ajánlották ezt itt fórumon.
-
pepetech
őstag
válasz
T0rnad0
üzenetére
Nekem egy régi 2002-es Audi A4-em van. Picit pattogós főleg nyáron de a tartó fixen kapaszkodik a telefonba. Szoktam olyan utakon járni hogy repült anno telefonom mágneses tartóról addig ez a kis nyavaja tartja elég erősen. És a vicc hogy nagyon speciális tok sem kell mert a telefon alapból tudja nekem ez a legpozitívabb. Ha otthon hagyom a tokom nem kell félni a kocsiban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Soulframe
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NBA és kosárlabda topic
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest