- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Gurulunk, WAZE?!
- Sol4r: DDR2-es Processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
petrosilov
tag
Köszi mindenkinek!
Amire használom alapdolgok: Telefon, levelezés, facebook, melóhoz netmegosztás a terepen (1-2 óra max), időnként drónozás (ez is 1-2 óra) , böngészés, esetleg navigáció. Nem játszom és nem nézek videókat a telefonon. Csúcsterhelés az szerintem max 4-5 óra képernyőidő, ami összejöhet. Most reggel 6 óta 1 óránál járok a jelenlegi telefonnal.
Eddig Androidoztam, egyáltalán nem volt gond, ha hosszabb vezetés közben navigációnál elő kellett venni a töltőt. Többnyire elő kellett reggeli töltés után is, pedig ez a telefon (Redmi note 10) 5000 mAh-s akkuval van szerelve. A mini kapacitása talán épp a fele, ezért meg is vagyok illetődve, de nyilván közel sem egyforma rendszerről beszélgetünk. A jelenlegi cucc ezzel az óriásakkuval és használattal nagyon szűkösen bírja a 2 napot. Még töprengek egy kicsit, aztán lehet, hogy sima 13 lesz a mini helyett, de pro, meg pro max, amikre rá akarnak vezetni, biztosan nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lehet, hogy a következő generációs iPhone-ok között már nem lesz mini verzió. Pedig ez a telefon pont az, ami után folyamatosan sír egy hangos közeg.
- Horgász topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Hálózati / IP kamera
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- ASUS routerek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest