Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pitiless
senior tag
Én is kvázi új felhasználó vagyok, ha az elsődleges telefont nézzük. Valamikor 2017-ben kaptam az öcsémtől egy lelakott iPhone 6s Plust. Kijelző pókhálósra volt törve, az akkuja kuka volt, stb. Költöttem rá kicsit, gondoltam ismerkedni jó lesz. Mivel csak 16 GB-os verzió volt, ezért sokat elsődleges telefonnak nem használtam. De a mai napig használható egyébként, ha több tárhelye lenne, nem is lenne kérdés.
Aztán két kínai csodamárka kiborított (OnePlus, Xiaomi) és vettem egy 13-ast (én a piroshoz ragaszkodtam). Ezzel meg vagyok elégedve, már én is leszoktam a sűrű telefoncserékről. A feleségemnek egy 8 Plust nyúzott, az is a mai napig használható, csak kijelzőt kellene cserélni meg akkut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3069, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest