Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Astra kalandok @Első rész
- Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sencor SDC 4800B Teszt – Praktikus Ébresztőóra Színes Kijelzővel
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateban7
csendes újonc
Iphonera mivel tudok letölteni zenét?
-
btudos
nagyúr
válasz likeaRAINBOW #2799 üzenetére
Nálam Airpods Pro + Apple Watch S4 kombinációval nincs ilyen gond, minden a telefonhoz csatlakozik. Ha zenét hallgatok és jön egy hívás, elhallgat a zene és ha órán veszem fel, akkor is a füles az elsődleges eszköz, azon keresztül tudok beszélni. Értesítéseknél nem halkul el a zene - nem is kell - de rezeg az óra így azokat is érzem és rá tudok pillantani ha meg akarom nézni mi jött.
[ Szerkesztve ]
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
GreenGoblin
őstag
válasz likeaRAINBOW #2810 üzenetére
3rd party cuccok sajnos sosem fognak teljes értékűen működne. Apple tesz róla, hogy így legyen.
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz GreenGoblin #2811 üzenetére
Szóval ha beülök az autóba és csatlakozok egy autós kihangosítóhoz, akkor is az óra csörög a kihangosító helyett?
-
btudos
nagyúr
válasz likeaRAINBOW #2812 üzenetére
Nem, jelez az óra is és a kihangosító is.
Megnézem majd egy Plantronics headsettel is, hogy mi történik zenehallgatás-hívás viszonylatban a telefon-óra-fülhallgató háromszögben és visszajelzek.Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
SamiCsillag
senior tag
[link]
Használ valaki ilyen tokot? Milyen? -
Arcképgyáros
válasz SamiCsillag #2815 üzenetére
Rossz a link.
-
SamiCsillag
senior tag
[link]
Bocs.
Most? -
domerator
veterán
válasz SamiCsillag #2817 üzenetére
Bocsi, nem akarok kalapácsos ember lenni, de ezek többségében kínai (aliexpress) oldalakról begyűjtött termék renderek (nem is fotók), szóval szerintem átverés, ésn nem vennék innen semmit.
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
SamiCsillag
senior tag
[link]
És ez?
Ti honnan rendelnétek tokot?
(Bocs a duplákért) -
Norbi.
őstag
válasz SamiCsillag #2821 üzenetére
hasonlot is szoktam latni az Alin par dollarert.
Valami Spigen? -
GreenGoblin
őstag
Te hogy tudsz találni ilyen nevenincs márkájú tokokat?
[ Szerkesztve ]
.. ....... .- -- ....... -... .- - -- .- -.
-
silvergod
őstag
Én megnézném esetleg itt aprón ha tok, fólia, lencsevédő kellene..
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
akosxyz
senior tag
Én kettő nillkin tokot vettem, meg az elején egyet Mediaban kb 2500-ért. Célnak megfelelt
-
SamiCsillag
senior tag
válasz #40993792 #2825 üzenetére
Nekem pont ilyen van rajta most. Amikor vettem a telót, grafit szürke színt választottam, ami kibontva a dobozból nekem tök fehérnek tűnt. Már nem akartam idétlenkedni, gondoltam had maradjon ez a szín, veszek rá egy tokot és nem fog látszani, addig is választok a boltból valamit. Hát ez az egy volt ott, amit masszíbnak, megbízhatónak tartottam és azóta ez van rajta, ami teljesen jó, csak a fehéres grafit szürke ne látszana.
-
PrometheusX
aktív tag
válasz SamiCsillag #2827 üzenetére
Egy gyors kérdésem lenne: jelenleg egy Spigen Ultra Hybrid tokot használok a telefonomon, és egy problémám van: az üvegfólia annyira kiér a telefon széléig, hogy ahogy megnyomom a bekapcsológombot, a tok széle a nyomástól megemeli az üvegfóliát. (Itt egy videó a jelenségről.)
Esetleg ez előfordul a Liquid Crystal tok esetében? Illetve ha valaki használ ilyen Spigen Ultra Hybrid tokot, tudna ajánlani olyan fóliát amivel nincs olyan probléma, mint ami a videón látható?Köszönöm a választ előre is!
-
natë
nagyúr
válasz PrometheusX #2828 üzenetére
Ringke Air nem nyomja fel. Évek óta azt használom.
-
YoSzabee
tag
válasz PrometheusX #2828 üzenetére
Átlátszó Ultra Hybrid-em van, dbrand üveggel. Pont akkora hézag van, amitől nincs ilyen jelenség, mégis ránézésre hézagmentes.
[ Szerkesztve ]
"Let strength be granted, so the world might be mended."
-
Rise17
tag
Sziasztok! Itt létezik beégésre garancia? illetve ha igen mennyi ideig cserélik garanciában a beégett kijelzőt? köszönöm
-
soko70
aktív tag
Sziasztok, csatlakoznék én is egy pro modellel. Kérdés: tegnap vettem de még nem tettem töltőre. Amikor elindult a készülék 67% volt most 3 óra 35 perc képernyő idő és 30%-on vagyok. Tehát az akksi egy óra alatt 10% merül. Ha ez így van akkor nagyon pazar. És még nem töltöttem. Biztos lesznek még dolgok amit nem értek. Persze úgy hogy lakom be a készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
What I REALLY Think of the iPhone! - YouTube (45 perces MKBHD review)
-
SeatZola
őstag
válasz silentkiller #2849 üzenetére
Nem, amit vettem, azt a Base az újonnan 60eFt volt. Amit linkeltél az a Pro.
Zola
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Külpolitika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest