Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mateban7
csendes újonc
Sziasztok, Látom, hogy többen is váltottatok Iphonra Huawei után. Én nagyon gyakran fotózok telefonnal, így elsődleges szempont, hogy milyen képeket lehet készíteni az adott telefonnal. Az lenne a kérdésem, hogy melyik telefonnak jobb a kamerája úgy nagy általánosságban? Akik használták mindkettőt, mi a véleményük. Köszönöm a választ.
-
mateban7
csendes újonc
Sziasztok.
Iphone 12 proban gondolkodom. Nagyrészt videózásra használnám. Az a kérdésem, hogy tényleg olyan jó a kamerája? Lehet érezhetően látni a dolby vision előnyeit? Köszönöm a választ. -
mateban7
csendes újonc
A fotózásnál kilehet kapcsolni a live videózást és ha igen hogy? Köszönöm a választ.
-
mateban7
csendes újonc
válasz nikilauda #2732 üzenetére
Igen és mondom ezt úgy, hogy mindkettőt használtam, facebookon fotós oldalam is van és akkor kezdett el felkapott lenni, mikor átváltottam Huawei készülékre. P10, P20, Mate 20 pro, P30 pro... Az Iphone sem rossz, főleg nappal, de este nem tudja még azt a szintet. Ráadásul amiért csak 12 megapixelen fotózunk vele, a belenagyításnál szétesik a kép, így nehezebb a szerkesztés is. Ez saját tapasztalat alapján van így...
-
mateban7
csendes újonc
Gondolom használtál P30 prot is és van tapasztalatod. Én valamelyik nap elmentem és fotóztam mindkettővel, onnan tudom mit írok. Az Iphone kamerája élethűbb, világosabbak a képek, a Huawei kontrasztosabb, túlszaturált. Videóban nagyon magasan az Iphone nyer.... Ha gondolod hétvégén készítek összehasonlítós képeket, bár sok értelme nem lenne, mert már nem ezek a referencia telefonok.
-
mateban7
csendes újonc
Iphonera mivel tudok letölteni zenét?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest