Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért én egy kicsit viccesnek tartom,amikor az apple fehasználók jórésze filléreskedésnek titulálja azt,hogy ha nem gyári apple termékeket veszel a telódhoz.
Van egy halom Blitzwolf kábelem és töltőm,legtöbbje már 2-3 éves,tökéletesen müködnek.A Blitzwolf,Anker,Baseus nem gyárt szar cuccokat,nagyon nem a szar kínai kategória.
Ha van megbízható,már bizonyított márka olcsóbban,akkor minek kiadni 3x annyit egy másikért,csak azért mert azt az Apple gyártja.Ez nem filléreskedés,csak ésszerű gondolkodás szerintem.
Egy 3000ftos Bw töltő is ugyan úgy és ugyanolyan megbízhatóan tölt,mint pl egy drágább belkin.
Én pl egy Baseus mini szivagyújtós töltőt (usb A és Type c is van rajta) rendeltem,Baseus szövetborításos Typec-lightning kábellel,Baseus telefontartóval.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb almás telefon új szintre emeli a vízállóságot és a multimédiás élményt, az iPhone 11 mellett azonban nem biztos, hogy megéri bűnbe esni.
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest