- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
Mert ha nem a reklám avagy divat végett veszik meg a terméket, akkor mégis miért ?
Van egy jó termék, de ha nem reklámozzák, vagy nem csinálnak belőle divatot, akkor honnan a francból vesznek róla tudomást a tömegek könyörgöm?
Ezt sokan megmondták, nem én állítom:
Az iPod sikeressége abból állt össze, hogy volt egy trend kialakulóban, a hordozható zenelejátszás, amit az Apple sikeresen megragadott. Jó terméket adtak ki, viszont volt egy bökkenő, a nagy fanatikusokon és geekeken kívül, senki sem figyelt fel a termékre. Viszont arra már sokan felfigyeltek, hogy ez a kis kütyü, szép, elegáns, és a fehér füles egy fajta divattá vált, amihez persze elengedhetetlen volt az iPod. Magyarán divat cikké vált, de kétségtelenül, jó termék is volt a maga idejében.
Ugyan ez játszódik le most is, csak nagyobb léptekben, hiszen van egy elismert nagy cég, ami ha kiad egy drága terméket, viszik majd mint a cukrot. -
baluka26
veterán
A hypeot nem a gyár generálta ez esetben szerintem.
Alapjában véve, ott volt már kapásból egy márkahű tömeg (iPod, Mac felhasználók), kaptak egy forradalmi terméket, amire sokan rákaptak, majd akinek nem volt "szarul érezte magát", ezért vett. Szóval szerintem a piac tette azzá az iPhone-t, ami lett, azon felül, hogy mind azt tartom, amit előbb leírtam.
-
orbano
félisten
így van. letettek az asztalra egy olyan terméket, amit a többi gyártó 2011-ben kezdett csak utolérni, és nekem még most is úgy tűnik, hogy csak kullognak a trendek után. azért az aligha nevezhető véletlennek, hogy a táccsfón és a tablet mániát is az epöl indította el. és félreértés neessék, nem akarom én a cég f****t ****ni, de kicsit tenyérbemászó mindent a hype-ra meg a marketingre fogni. no meg unalmas, mert ugyanez a műsor megy az első telefonjuk megjelenése óta. csak eddig nem pofáztam bele, mert nem volt érintős telefonom. de most van lehetőségem összehasonlítgatni ezeket a sz*rokat, és azért így már rendesen érződik, mitől van a hype
-
baluka26
veterán
Miért?
Egyszerűen jól pozicionálta magát az Apple. Ráadásul piacelső az innovációval, nem mellesleg státuszszimbólum. A vásárlók meg erősen márkahűek.
Ráadásul amerikai. Ezek annyira erős ütőkártyák, hogy nem lehetne őket innen kizökkenteni. Ehhez az Apple-nak kell elrontania valamit is... -
orbano
félisten
válasz
Mr.Csizmás #91 üzenetére
kik azok a Ti? egyedül írok
-
orbano
félisten
ehhez nem kell ájfon, én is erősen gondolkodtam, meg igazából az összes kollégám, hogy az újdonsült wp7 telefonunkat bebújtassuk-e valami védőizébe, mert hát olyan szép és új és jajjmegnekarcolódjon. én szerencsére kinőttem egy pár hét alatt így nem is vettem, de a többiek sem ahogy elnézem. viszont az az embertípus, aki nem veszi le az új autó üléseiről, vagy az új kanapéról a nejlonfóliát, vagy a nyárikonyhában főz, nehogy összekoszolja az új konyhát, az mindenre fog tokot venni
-
orbano
félisten
válasz
Mr.Csizmás #85 üzenetére
persze, az ki van zárva, hogy esetleg jó is legyen
egy nem is tudom hány éve tartó hype és marketingkampány, amit olyan kis cégek sem tudtak megtörni, mint a samsung, a google vagy a microsoft. ez nyilván csak egy jólirányzott reklám kérdése és egy kínai okostelefon-utánzatot is el tudtak volna adni almáék
-
Tikakukac
titán
A fém nem fém is vallás kérdése. Valakinek a "cool" érzés jön be, van akinek nem. De ejteni is tudni kell a telókat, simán kőre esett SGS2 kettécsattant az aulában 3 vagy 4 hete. Szívem megszakadt azért is
baluka26: Ex szobatárs i4-e 2 hét után ki lett szedve a tokból. 3 hónap után olyan ocsmányul szénné volt karcolva, hogy hihetetlen. Üveg ide, üveg oda...
-
orbano
félisten
válasz
Tikakukac #82 üzenetére
én leejtettem rücskös betonra (olyanra, amin díszítés gyanánt kiállnak a kavicsdarabkák) az omnia7-emet és 2 horzsolástól eltekintve a sarkain kutya baja
pedig kb. másfél méter magasról esett. én egyébként a műanyagot preferálom, könnyebb és jobban nyeli el az energiát, mint a fém. plusz nem hideg. persze nem néz ki olyan jól, mint a fém, de lehet simán minőségi masszív házat készíteni műanyagból is, csak talán az drágább, mint a fém.
-
Tikakukac
titán
Fullfém ház vastag anyagból nincs, mert lenne 2 kiló.Vegyük a HD2-met. Ennek a hátlapja emberes szálcsiszolt fém, nem gagyi negyed milliméteres vacak. A műanyag meg jó fogású és nem kopogós fajta. Így a teló már olyan nehéz, ami kisebb embereknek már nem kényelmes. Én meg megszoktam inkább, de tetszik. Ha meg épp nincs tokban a teló és úgy ejted le a műanyag házast akkor törni fog, nem horpadni. Házcserés lesz így is úgy is, mint azt a barátaim tették: egy nap alatt 3 ismerős ejtette a telóját betonra, mindegyik cserés lett.
Ferrari szál: Less be TC népítélet részébe. Meglepődnél mennyi zörgős morgós lehullós Ferrari, Lambo van. Akárcsak az orosz autógyártásnak az olaszoknak is meg vannak a maguk gyengesége és erőssége autógyártásban. -
Cyberpunk
félisten
Azért nem bádog lemezből vannak. Nekem volt már több fémházas telefonom. És hát sajnos a leejtés az nem kerülhető el. Egyszer sem deformálódót a fém. Legfeljebb kicsit sérült a festés. Nagyobb gond az árnyékolás, ha a gyártó szarul tervezi meg az antennát lást Optimus Prime wifi gondjai.
-
Archer
őstag
válasz
Tikakukac #74 üzenetére
Telefont lehet kapni 20k-ért is (ahogy autót is 2 milláért). Ferrariban meg lehet, hogy minimál műszerfal van meg egy Enzoban kézzel kell tekergetni az ablakokat de abban biztos vagyok, hogy nem csörög-zörög az utastér, a műszerfal meg mutatja ami lényeges. Ha meg egy 100+k-s telefont nem tudnak olyan anyagokból megcsinálni, hogy ne hulljon szét a kezemben akkor mondhat akárki akármit, az én szememben az szimplán sz@r. Persze lehet megmagyarázni meg marketinggel eladni de a sz@r az még sz@r marad.
Alu ház jó dolog esztétikai szempontból viszont olyan vékony lemezből mint amiket a mobiloknál használnak, inkább hátrány, kicsit megütődik vagy leesik valahonnan aztán máris behorpad. -
-
-
Tikakukac
titán
A Ferrari érzést ad, az Apple meg telefont. Ültem olyan Ferrariban amiben egy Fiat Ducato szintű volt a műszerfal. És kit érdekel, mikor ott a vezetési élmény a lényeg.
Alap vagy sem, nagyon sok 100k+ teló van gagyi műanyagból. Van aki pölö utálja a fémet, nekem meg úgy kell a HD2-re mint a falat kenyér. Ez van, ezt kell szeretni. -
havasa
aktív tag
Pózolj WC-ben önkioldó nélkül, 50k-s sz@rt se érő objektívvel stage 1.
Amúgy meg.mod: nem bírom komolyan venni az ilyen elbaltázott kütyüket, biztos lesz sok vásárló, aki majd ódákat zeng róla.
-
-
Archer
őstag
Egyet értek, annyira verik itt magukat páran, hogy ilyen meg olyan minőség, hát könyörgöm, egy 150k-s (vagy nem tudom most mennyi) tellónál nehogy már ki keljen emelni a jó anyagminőséget mert ez alap. Kb. olyan mintha egy 30 milliós Ferrarit azért dicsérnénk az egekig mert nem gagyi kopogós műanyagból van a belseje meg bőr van az üléseken.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Mr.Csizmás #64 üzenetére
Inkább a Razr Maxx a tuti.
Leszámítva a kijelző panelt és a ppi értéket.
baluka26: 3300 mAh-s pontosan.
-
baluka26
veterán
válasz
Mr.Csizmás #64 üzenetére
És még mindig olcsóbb, mint az i4
Ráadásul van 300 mAh-s akksi belőle, ami alig vastagabb az eredetinél
-
Nikla
tag
Na remek, eddig legalább a digitális fényképezés mentes volt az apple trolloktól...
Android vs apple: szerintem a különbség egyre inkább elmosódik, nézzétek meg az ICS-t, szembe az 5.0.1-el.
Lehet vitatkozni, de már nincs (vagy nagyon ritka) hogy lenne bármi ami itt elérhető, ott nem.
Az ilyen kiegészítőkben jobban áll az apple, viszont android sokkal színesebb és nagyobb telefon kínálaton jelent meg...
Szerintem már nem lehet a pénz érven túl nagyon semmit felhozni különbségnek, kinek a pap, kinek a paplan. Mondhatják az apple fanok, hogy így a minőség, úgy és annak ára van.
Igen ára van, de unalmas már, hogy a fele/negyed annyiba kerülő androidos készülékre alapozza az apple-sök 80%-a véleményét, persze, ha az 5 millás full extrás chevi colt hoz hasonlítgatom a 1.5 millás szvift 1-et akkor kva nagy lesz a különbség.
Minden esetre, nem véletlen, hogy miért akkora egy D550-es szenzora.. -
jimhun
senior tag
akkor ez mar inkabb megeri,
kb ugyanaz -
Peddy789
őstag
tök jó! akinek egy rakat pénze van mégis elkell költeni valami eszméletlen baromságra!!
komolyan anynira szánalmas higy divatból midnent megcsinálnak erre a szutyok iphonera, nemtudom mitől jóez, egy csomó pénzért kitalálnak rá valami hülyeséget aminek igazából nincs sok értelme, hogy ettől ugytünjön az átlagembereknek, hogy huu ez a telefon ez ilyet is tud!! dehiszen kb bármilyen, amugy olcsobb ilyen hardveres mobilkészülék jolenne a feladatra, dehát ez iphone...
aki hülye annak nemjön csak le hogy az apple egyetlen dologban igazán jó és a legprofibb.. a marketingben.
-
Kinder
senior tag
Nah, veszek már egy ilyet a canon 70-200 isusm 2,8-asomra, hogy végre igazán menő lehessek.
-
-
mrhitoshi
veterán
könnyebb a hype szóval dobálózni, és fikázni az applet, mint felfogni a piac működését... illetve egy nagyvállalatét, hogy megértsd, miért nem a hype miatt keresi szarrá magát az alma.
ööö azért ugye tisztában vagy vele, mitől is futott fel az Apple ?
Pont erre találták ki a hype szót. hypeMegyek cserélem is le a fényképezőmet, mert ez Apple.
-
Mr.Csizmás
titán
meg torzítja
jó kis légzsákcsöcsök lesznek.
cikk és applesok: inkább vegyetek fényképezőgépet, 45ezerért már normális bridget lehet kapni.
ez az előtétlencsés dolog csak marháskodásra jó, nem lesz tőle sokoldalúbb. rohadtnagy CA, geometriai torzítás, saroksötétedés, minden fincsi képi hiba
-
Hobbbyt
őstag
Már 10 milliós eladásnál tart a Samsung Galaxy S2 Nem csak az iPhone fogy jól.. csak az Applenél pofátlanabbak az árazásnál.
Alapvetően kötve hiszem, hogy lenne olyan hülye aki ezeket az egyetemes kacatokat ennyi pénzért megvenné.. értelme/haszna semmi. Viszont a marketing értéke hatalmas. ha pár üzletlánc megvesz belőle pár kamionnal, akkor máris jól jártak.. Ha én lennék a gyártó, le se szarnám, hogy mennyire hasznos amit csinálok, ha a üzletek megveszik, onnantól már nem érdekel a dolog. Az üzletek adják el úgy ahogy akarják
-
Löncsi
őstag
Felhasználási terület:
Tükör.
-
mghltm
addikt
eljon az ido, amikor az ajfon az ozonlyukat is befoltozza
-
-
Ijk
nagyúr
Ez a jó üzlet. 200dodó, 2 éven belül pedig szemét lesz belőle. Najó legyen mondjuk 4 mire a mostani iphonekat kukázzák
-
bajuszati
tag
ezeket az iphone kiegészítőket hálisten' nem magyar földre találták ki,
itt azért több esze(meg persze kevesebb pénze van) az embernek, hogy akár sima áron is befektessen egy ilyen valamire
-
Lehet azért nem látom értelmét ennek a kiegészítőnek, mert több fényképezőgépem is van?
-
-
baluka26
veterán
Elmondom, hogy miért érzem megalapozottnak a hype-ot:
Nézzük az iPodot. Luxusjószág szintén, a kiegészítőtermékekkel kaszálni lehetett volna ott is. Hányan láttak lehetőséget benne?
Akkor is aktívan figyeltem a számítástechnikát, de nem találkoztam minden nap abszurdabbnál abszurdabb kiegészítőkkel.Az persze előny, hogy iPhone-ból egy van, droidból meg minden telefonra mást kell gyártani aláírom, mert így van.
Nekem nincs bajom az Apple-val, mint vállalat, mert kiválóan látták meg a lehetőséget és kiválóan futtatták fel a termékeket.
Ne is mondd, a Transformeremhez 10k-ért tudtam csak egy értelmes tokot venni...
-
-telefonos-
csendes tag
Nem sok értelme van szerintem.Nem hiszem hogy jobb képeket lehetne vele késziteni.
-
Silentfrog
veterán
Biztos lesznek sokan akik megveszik. Jo az attol hogy szar.
-
freemanone
addikt
hátt ez....
vagy inkább ez....
Az árán nincs mit csodálkozni! Azért, hogy rátehesd ez iPhone tartozék, kötelező az 500%-os túlárazás. Kína persze minden alól kivétel!.......... -
orbano
félisten
ennek semmi köze a hypehoz. a drága dolgokhoz mindent el lehet adni drágábban, mert egyszerűen a célközönség megteheti, hogy megveszi. és ez nem csak itt van így, egy ugyanolyan BMW kiegészítő is legalább egy 0-val drágább, mint egy suzuki. persze könnyebb a hype szóval dobálózni, és fikázni az applet, mint felfogni a piac működését... illetve egy nagyvállalatét, hogy megértsd, miért nem a hype miatt keresi szarrá magát az alma.
"De egy ilyen kiegészítőre azt mondani, hogy az iPhone sokoldalúságát bizonyítja eléggé nagy ökörség."
Ezzel viszont maximálisan egyetértek. Persze azt azért hozzá kell tenni, hogy az iPhone piaát erősíti az a tény, hogy könnyű hozzá jó minőségű kiegészítőket találni. Pl. csajom keresett tokot a tabletjéhez (7"). Csak hulladék retek gagyikat talált. Az összes valamirevaló minőségi tok iPadhez készült...
-
Ptech
addikt
Hát ez nagyon praktikusnak látszik
-
baluka26
veterán
drága kiegészítőt
Mondd, hogy egy sörnyitós tok többe kerül reálisan, mint 1,5k forintEzért hype, mert olcsó kiegészítőt lehet eladni drágán i betűvel, ez világos.
Viszont a kiegészítő gyártóitól egy nagyon jó lépés i kiegészítőt forgalmazni.
De egy ilyen kiegészítőre azt mondani, hogy az iPhone sokoldalúságát bizonyítja eléggé nagy ökörség.
-
orbano
félisten
nagyrészt a hype? pedig pont leírtad a jó választ: nagy mennyiségben árult DRÁGA telelefon. egy 5e forintos nokiához a kutya sem akar venni drága kiegészítőt. egyébként pedig a nokiákhoz is rengeteg kütyü volt, azokhoz volt a legtöbb előlap, tok, adapterek, mittoménmik. csak nyilván akkor még nem tudott ennyit egy telefon, nem lehetett hozzá dokkolót, stb. kapni. egy drága telefonhoz pedig egy relatíve olcsóbb kiegészítő jó üzlet, a tulajnak meg jó poén pl. a linkelt sörnyító. ha megengedhetném magamnak, simán ilyet vennék az egyik haverom köv. szülinapjára, mert poén.
-
baluka26
veterán
-
ZeUS2140
aktív tag
Pont ezt akartam mondani, hogy egy jó képhez nem optika kell csak/önmagában.
2 napja kaptam egy képet amit egy 10^2 mp-s telefonnal csináltak, hogy ezt nézzem meg.
Utána meg meg vannak sértődve, hogy "nagy sz@r"-ként titulálom a remekművet.
Mérete nagy. Nincsennek színek. Elhiszem, hogy a 4"-on visszanézve jó a képe, de ha már fullHD+ felbontásban csinálok képet és esetleg merem tv-n megnézni ne keljen már magyarázni a családnak, hogy mit is lát a foltok helyett... -
orbano
félisten
ahhoz a telefonhoz gyártanak, amiből sok fogy. a többi gyártó egyetlen termékéből sem fogy közel sem ennyi, amire érdemes lenne kiegészítőt gyártani. ájfonnál könnyű, mert van egy darab termékük, amiből sok fogy. samsungra mit gyártasz? mire letervezed a kiegészítődet, már kifutott az a termék és jön az új ludmilla S II ultra+ 7/b rev. A
amiből jó ha fogy annyi, mint egy áfjfonból az első napon. ehhez nem kell hype, ez matek. -
-
Akybron
aktív tag
A kiegészítő áráért veszek egy rendes fényképezőgépet, ami 1000x jobb képet csinál.
-
Tikakukac
titán
Jó cucc, vennék belőle egy mázsával is akár. Mármint ha már minden egyéb Ájfónra épített mákdarálót és kenyérsütőgépet megvettem volna előtte
-
BotaN
senior tag
válasz
Brutális eb #9 üzenetére
Ez az egyik a másik meg hogy attól hogy elé tesznek egy falszem objektívet, attól a képe nem lesz szebb max több fér bele.
-
Cyberpunk
félisten
Nevetséges. Csak ennyit tudok mondani.
-
Brutális eb
addikt
Vicc.
10 ropiért még oké de 45 ért?...
Én sem vagyok ekkora habzószájú. -
Z86
őstag
Van ennek értelme?
Elképzelem a szituációt amint a tinik mostantól kezdve profi minőségű Schneider Optics kiegészítőkkel készítenek magukról képet a tükörben -
banhammer
veterán
Nem nagyon mutogattak képeket, hogy milyen minőségő képeket lehet készíteni a kiegészítővel.
-
Anyám. Esetleg arról valami, hogy milyen képeket csinál?
-
Tidus
addikt
Kezd megszámlálhatatlanul sokoldalúnak tűnni a iPhone.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GoPro HERO 11 Black akciókamera - Creator Edition +sok tartozék
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Sony HDR-CX190E eladó
- Megválnék a fotós arzenálomtól 6D MkII, Sigma üvegek, vakuk, és még sok más
- Canon EOS 2000D + EF-S 18-55 mm f/3.5-5.6 IS II
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3452
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest