- Meggyi001: Kuponok....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrhitoshi
veterán
könnyebb a hype szóval dobálózni, és fikázni az applet, mint felfogni a piac működését... illetve egy nagyvállalatét, hogy megértsd, miért nem a hype miatt keresi szarrá magát az alma.
ööö azért ugye tisztában vagy vele, mitől is futott fel az Apple ?
Pont erre találták ki a hype szót. hypeMegyek cserélem is le a fényképezőmet, mert ez Apple.
-
baluka26
veterán
Elmondom, hogy miért érzem megalapozottnak a hype-ot:
Nézzük az iPodot. Luxusjószág szintén, a kiegészítőtermékekkel kaszálni lehetett volna ott is. Hányan láttak lehetőséget benne?
Akkor is aktívan figyeltem a számítástechnikát, de nem találkoztam minden nap abszurdabbnál abszurdabb kiegészítőkkel.Az persze előny, hogy iPhone-ból egy van, droidból meg minden telefonra mást kell gyártani aláírom, mert így van.
Nekem nincs bajom az Apple-val, mint vállalat, mert kiválóan látták meg a lehetőséget és kiválóan futtatták fel a termékeket.
Ne is mondd, a Transformeremhez 10k-ért tudtam csak egy értelmes tokot venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- VGA kibeszélő offtopik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3426, 95% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest