- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
buvartacsko #105 üzenetére
Abban egyetértek, hogy van hova fejlődni, de nem tudom hogy a szándék, a tudás, vagy az anyagiak hiányoznak hozzá. Számomra pl. a Mobilarénás telefonos bemutatók mind unalmasak a tizedik másodperctől. Túl hosszúak, rengeteg felesleges apróságot mutatnak be, teljesen statikusan. Mondhatni nem a lényegre, hanem a túlzott részletességre koncentrálnak. Nem szégyen a jobbtól tanulni. Meg kell nézni mások bemutatóját és ha tetszett, akkor kielemezni, hogy miért volt az jobb, mit lehet átvenni, vagy megkérdezni egy szakembert, hogy mitől lesz ma trendi, meg cool egy ilyen bemutató.
Eleve nagy hiba, hogy egy bemutatót élőben, vágatlanul vesznek fel. Inkább rengeteg vágással, rövid snittekkel kellene operálni, utólagos kommentárral. És elvinni a telefont, tabletet mindenfelé. Használni, felvenni, megvágni. Éjjel valami szépen kivilágított vársorészbe, valami élettel teli helyre, sok emberrel, parkokba.
Ha pedig egy ilyen speciális dolgot kell tesztelni, mint egy rajzolásra optimalizált tablet, akkor oda kellene adni egy grafikus ismerősnek, hogy próbálja ki, majd mondja el röviden, hogy milyen volt.
Persze mindenhez sok sok rövid snitt, vágóképek, kis mélységélesség, blur, bokeh, hogy cool legyen az egész.
Az mondjuk biztos, hogy én se tudnék jobbat mint ők, de nem is én vagyok ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- iPad Pro 12,9 hüvelykes128gb wi-fi (4. generációs)+ üvegfólia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 13" FHD Áthajtós érintős 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest