Hirdetés
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
thiclyoon
aktív tag
válasz
PavelVagyok
üzenetére
Na mert az iPad-en van vindóz, mi?
(nem komolyan venni)#30: szerintem ilyen szempontból megnézhetsz m1-es air teszteket, kb. ugyanazt fogja hozni ez is (kisebb eltérések a méretek stb. miatt persze lehet, de a lényegen nem változtat). Xcode tapasztalatával tudom mondani, hogy se egy erőforrásigényes appal nem lehet a gép szájába lépni (gyorsabb mint a legdrágább 16-os mbp, vagy egy inteles imac), se azzal, ha egymás mellett fut egy PS meg mondjuk a Final Cut, miközben megy valami 4K is yt-n pl. Ez meg szerintem már valós használaton túlmutat, legalábbis 2-3 ilyen cuccot egyszerre ha használni szeretnék, én biztos nem az iPadOS-ra hagyatkoznék, mert a legtöbb appnak a desktop verziója ilyen szempontból jobb (vagy inkább csak simán ott érhető el).
#35: nem rossz ez a játék, végre valami ami megizzasztotta az a13-at
bár első ránézésre nem feltétlenül értem, hogy miért, lehet valami optimalizációs cucc van a háttérben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(nem komolyan venni)
bár első ránézésre nem feltétlenül értem, hogy miért, lehet valami optimalizációs cucc van a háttérben.