- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
troszti
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes frissíteni a minit iOS 7-re?
Pár napja vettem, és olvasgattam a topicon, hogy páran megbánták, amiért frissítették, páran csak annyit írtak, hogy 1-2 játék akad.
Ezek már régebbi bejegyzések voltak, azóta változott valamit a helyzet? Mit ajánlotok?Előre is köszi,
-
Van nálam most egy retina mini és egy Air is. Nagyon tetszik, hogy kabátomban is elfér a mini, illetve egy kézben fogva nagyon kellemes. Nem látom, hogy a színek rosszabbak lennének a kijelzőn, de viszont a 10 colos kijelző must have nekem filmezésre. Ha nem néznék rajta filmet, akkor csak a mini kéne.
-
erdoke
titán
válasz
Csabulator #2195 üzenetére
Másik eszköz hogyan viselkedik az adott telefon megosztott kapcsolatán? Ha az is lassú, akkor a telefonos megosztás nem kóser.
-
Csabulator
tag
Sziasztok! Valaki találkozott-e már olyan problémával, hogy mikor a Mini pl.: egy telefon megosztott adatkapcsolatát használja akkor rendkívül lassú lesz a böngészés és az internetet használó appok is? A furcsa az, hogy a telefonon viszont minden netes applikáció tökéletesen gyorsan működik, a térerő is rendben van.
-
kiszu
senior tag
Az a vicc,hogy az első gen ipad mini hardvere nekem mindig tokeletes volt. Amiket en hasznalok,azoknal sosem akadt,soha nem éreztem,hogy kevés lenne.
Nem hinném,hogy a mini 2 nekem bármikor gyenge lesz. Ha egyaltalan amellett dontok.Holnap du megyek be az Andrássy uti iStyleba és megnézegetem
-
-
Hooper
őstag
-
kiszu
senior tag
Nekem ezért lett elhalasztva az ipad vásárlás,mert nem tudok donteni egyenlore,hogy melyik ipad legyen. Mini volt a terv,mert imadtam az elso gen. minit a súlya és mérete miatt. De ,az air meglepett.
Teljesen jó a súlya,mérete.
Az airt már megfogtam,kipróbáltam,láttam mindkét színt.
Mostmár megnézem hétvégén a retina minit is és talán jutok valamire. -
kchris78
veterán
pontosan! régebben az amazonról lehetett ÁFA nélkül rendelni USA-n belül, de nagy botrány is volt belőle úgyhogy már ott is felszámolják cél-állam szerint az ÁFÁt. Megjegyzem ott MINDEN nettó ár. bemegy az ember a sarki bótba és nettó, kicsit csalóka is, bementem és azt hittem megéri közben nem is mert a pénztárnál még rányomtak 7% ÁFÁt...
Én vettem egyet, feketét, az volt
. 4 óránál tartok használatnál (laza web, olvasgatás, minimálnál nem sokkal több fényerőn és 80% az akksi... Ez az első merítésem. Asszonypajtás mellett nem sok időm van ezzel foglalkozni
.
-
Hooper
őstag
Sziasztok!
Minit cserélt valaki AIR-re vagy használta, próbálgatta mellette tartósabban?
Eredetileg minit akartam mert a régi nagy ipadek (1esem volt még anno) kényelmetlennek bizonyultak nekem, de az AIR szinte alig nehezebb és 3-4cm-el szélesebb/magasabb, amit pár perces fogdosás után elhanyagolhatónak éreztem, de azán lehet ezzel is ugy járok még az 1essel. -
nauro
aktív tag
válasz
bence007 #2177 üzenetére
Azt nem tudom, hogy a mekkora jelenleg az a határ, amit LEGÁLISAN be lehet hozni vám nélkül elektronikai cikknél, ha jól emlékszem az előző mini még pont beleesett. Áfa mindenképpen lenne.
Az, hogy te behozod kibontva, táskában az egy dolog, de attól még ott sem olcsóbb, maximum nem követed a legális utat.
Nézz körül ár kereső oldalakon, elméletben vehetsz GSM boltoknál is pl Angliából behozott készüléket, garancia így is élni fog rá, de azért legyél körültekintő. (szériaszám ellenőrzése, legyen bontatlan, valamint nem lesz magyar töltőfejed) -
nauro
aktív tag
válasz
bence007 #2174 üzenetére
Jól mondja a kolléga, 120 hivatalosan Apple boltból vásárolva. De ezt úgy nézd, hogy az amerikai 400 dollár az nettó összeg, tehát erre rájön még a vám és a hazai áfa is, így már közel megegyezik a két összeg.
Most látom Alex91 is ezt írta előbb, netto értékek már közel vannak egymáshoz[ Szerkesztve ]
-
bence007
tag
Sziasztok!
Létezik az, hogy a retinás ipad mini amerikában 400$, az itthoni ára pedig 120.000?Ennyire nagy lenne a különbség?
-
johny.attila
csendes tag
Sziasztok, azt vetten észre, hogy a beállításokban, a notification center menüpont alatt, nem listázza az ipad az összes alkalmazást, holott elvileg kéne neki (sem az include, sem a do not include menüpont alatt) Valakinek bármi ötlete, hogy ez miért van? Konkrét probléma: van egy játék, küld nekem notificationt, plusz kis piros számocskát az ikonja fölé, na ezt szeretném kikapcsolni, de nincs listázva a notification center beállításainál, de a telepített alkalmazásoknál igen... Más programok is hiányoznak, nem csak ez az egy
-
bigdady
nagyúr
Na most akkor crome ban iOS alatt hol lehet megnézni?
-
bigdady
nagyúr
Jelszavakat nem tudom lehet-e exportálni.
En a beállításokban nem látok csak honlapokat amikről mentett de hogy mi a jelszó maga azt nem látom. Legalábbis telefonon. -
kchris78
veterán
válasz
kchris78 #2149 üzenetére
mindenkinek jól működik az icloud tabs safariban? nekem nagyon nem akar menni... telefonról gépre egyáltalán nem, fordítva ha restartolom az icloudot akkor hajlandó egyet syncelni... ipad dettó
. neten túl sok tipp nincs főleg hogy ennek "just works" alapon menni kellene...
[ Szerkesztve ]
-
akangels
tag
Valaki tud bp n olyan helyet ahhol olcsón tudnèk venni Lightning kàbelt ? Otthon hagytam a töltőt de iphonenak van aljzata szal csak kabel kellene
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
phablet helyett berendeltem egy ipad minit, retinásat
. remelem hamar meglesz, az istyle netes shopban a feher hol elerheto hol nem de rendelni nem engedte csak elorendelni igy maradt a space grey
. videken vagyok remelem holnap mehetek erte
. csodalkozom hogy ennyire csak az ezustot viszik..
-
Danny750
őstag
Na 7.0.4el màr nem dobàl ki az Infinity Blade!
Am nektek is nagyon lassan tölt fel?? Anno ipad-om 1,6 os töltőt kapott, itt meg sima 1-es... -
Danny750
őstag
-
bigdady
nagyúr
válasz
Danny750 #2139 üzenetére
ipad 3-at cserélem erre, mert nagynak találom és nehéznek. Sima minit is próbáltam nagyon korrekt de hosszú távra úgy voltam vele veszem ezt az újat, mert éppen most járt le az ipad3 garija
Vicces volt hogy hétfőn este adtam el erre kedd reggel jelent meg a mini2[ Szerkesztve ]
-
üdv Urak, egy kis technikai segítségre lenne szükségem:
Kb 1 éve van Iphone 4S-em.
Vettem egy Ipad minit.A kérdésem:
Át tudom rakni úgy az icloud mentésem, hogy ugyanaz legyen fenn minden mint az iphon-on?
gondolok itt többek között: telepített progik, vásárolt navigáció, email beállítások stb.Saját eszmefuttatásom ha valamit megvettem már egyszer az apple ID-mel akkor azt felrakhatom más készülékre is nem (pl NAVI).
egyelőre mivel nem 7-es IOS van rajta, új készülékként regisztráltam a mini-t a meglévő ID-mel.
Most tölti a friss IOS-t.Utána menni fog?
-
Romvr
őstag
válasz
Danny750 #2133 üzenetére
Csak nehogy megbánd. Nekem 7 óta Android utánérzésem van a fagyások, akadások, kilépések miatt. Ennyi bajom előtte 3 hónapig összesen nem volt mint itt 1 hét alatt össze tud szerencsétlenkedni.
Lehet lezúzom egy friss telepítéssel, mert az hogy kb 3 naponta indítom újra a kifagyó GMail, a HDR-nél kilépő Kamera, a majd egy percre megakadó levelező...stb miatt az nem állapot egy iPad-nél. -
Danny750
őstag
Na megvan! (Fehèr cellular)
Nagyon tetszik, a sebességgel semmi gond.
6-os ios volt rajta, de ez màr vhogy nem is tetszik, így repül a 7-es rà[ Szerkesztve ]
-
RedHarlow
aktív tag
Milyen formátumot ajánlasz akkor olvasásra?
-
Romvr
őstag
válasz
RedHarlow #2129 üzenetére
Szia,
Igen, iTunes vagy Wifi segítségével át tudsz tenni bármilyen fájlt és a beépített fájlkezelő a legtöbbjét meg is nyitja. (ha rákeresel akkor kiírja milyen formátumok támogatottak)
Bár én fílmnézésre inkább az AVPlayert ajánlom, az is tud pl WiFi-n fogadni. A PDF nézegetéshez pedig ott a Kindle. Sajnos egy szabvány A4-es PDF-et natívban minin nagyon rossz olvasgatni.
-
RedHarlow
aktív tag
válasz
johny.attila #2111 üzenetére
És az iPad-re milyen progival és hogy tudok átmásolni fájlokat? Illetve azokat a fájlokat amiket rámásolok, azokat hogy fogom tudni látni? Csak mert én semmi file kezelő progit nem találtam rajta. :/
-
Danny750
őstag
válasz
johny.attila #2124 üzenetére
Köszi, remélem én is
bigdady: Grat előre is a retina Minihez![ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
Retina minit meg is rendeltem. 5-10 munkanap
-
Danny750
őstag
válasz
johny.attila #2116 üzenetére
Na végülis holnap jön össze t-s 30gb-os net mellé ,kemény 55k lesz a 16gb-os WiFi+cellular verzió! Sztem nagyon korrekt ár! Majd kiderül milyen iOS is van rajta
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
up
-
akangels
tag
válasz
johny.attila #2118 üzenetére
Igazad volt !
bocsi
tenyleg nem ilyen az enyèm ^^
-
-
akangels
tag
válasz
johny.attila #2116 üzenetére
Èn is space greyt vettem edigibe ès nem ios7 volt
-
Danny750
őstag
Sziasztok! Holnap vennék egy ipad mini lte-t és az lenne a kérdésem ,hogy szerintetek a t-s készülékeken már ios 7 futhat? Köszi
-
johny.attila
csendes tag
válasz
RedHarlow #2110 üzenetére
A legegyszerűbb, ha rámásolod a filmet az ipadre (feltéve ha ráfér), azonban van egy media szerver alapú megoldás, a plex nevű alkalmazás, nagyon egyszerű a használata, minden platformon működik. Egyszerűen csak telepíted a gépre, és az ipadre is, majd a gépen megadsz neki egy mappát (vagy többet) amiben a filmek vannak, és elindítod az alkalmazást gépen, majd az ipaden lévő plexet "összekötöd" a laptopon lévő szerverrel, és kész, wifin keresztül tudsz filmet nézni (ehhez nem árt egy kicsit jobb feltöltési sebességgel rendelkező internet) Remélem tudtam segíteni
[link][ Szerkesztve ]
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok, a barátnőm pár napja vett egy iPad Minit és most ismerkedünk a készülékkel. Tudnátok abban segíteni, hogy hogy tudnék filmezni rajta? Az iPad mellett egy windows 7-es, acer netbook van. Össze lehet esetleg kötni az iPad-et a géppel? Vagy olvastam hogy valami felhő alapon is meg lehet oldani ezt a dolgot. Előre is köszi a segítséget.
-
akangels
tag
válasz
johny.attila #2105 üzenetére
Gondoltam hogy az lesz
mert az az 1 pixelt nem fogjâk tudni újra èleszteni ebben biztos vagyok
-
akangels
tag
válasz
johny.attila #2103 üzenetére
Felvettem mâr a kapcsolatot az istyleal
jövhèt hètfőm beviszem nekik. Azt irtàk h tudjàk orvosolni a dolgot.
-
Paul14
tag
Sziasztok!
Karácsonyra akarok venni magamnak egy minit és most legolcsòbban 80ért tudnám megvenni. Kérdés hogy lesz ez még olcsóbb vagy rendeljem meg?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.
- Linux kezdőknek
- Tőzsde és gazdaság
- Facebook és Messenger
- NBA és kosárlabda topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bestbuy játékok
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Samsung Galaxy Tab S6 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Gararanciával!
- Microsoft Surface Go
- Samsung Galaxy Tab S9 / S10 + / Ultra - Wi-Fi / 5G / Bontatlan - 3 év gari