- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Dany007 #2392 üzenetére
Most hogy használom, eme remek szerkezetet rájöttem miért is adtam ki úgy dupla annyit mint hasonló méretben kapható Androidos társai...és rájöttem, hogy megérte...
(Jó, hozzátartozik hogy úgy mentem be a boltba, hogy kérek egy LG Gpad 8.3-at -mert már egy hete vacilláltam a kettő között, de elsőnek Ipad kellett, tehát végül annál maradtam amit eleinte is akartam- csak épp nem volt raktáron és én biztos hogy nem várok 3 napot mire lett volna raktáron... Annyira érződik a minőségbeli különbség a kettő között...
-
blakey
titán
válasz
Dany007 #2390 üzenetére
Olyannyira zavaró a felbontása, hogy imádom.
Viccet félretéve, nem a hibákat kell keresni, teljesen jó a felbontás és nincs az embernek hiányérzete, tényleg nem kell a pixeleket keresgélni. A munkámból eredően simán látom ha akarom, hogy milyen felbontású, de nem érdekel, bőven használható mindenre.
-
GGMPC
őstag
válasz
Dany007 #2392 üzenetére
En speciel pici gyereknek nem adnek tabletet a kezebe, hanem inkabb konyvet vagy mas egyeb hasznosabb dolgot!
Konkretan az oviba van egy apuka aki reggel ugy erkezik meg a gyerekkel, hogy az tolja rajta eppen valamelyik agytornaztato jatekot...
Nos a multkor figyeltem a gyereket a karacsonyi unnepsegen es eleg komoly szem reakciokat produkalt, pedig se nem sima, se nem retinas nem volt a tab amin jatszott.
Ez nem okoskodas, de hidd el - neki teszel jot ha nem vakuzza ki az agyat egy ilyen kütyü!
Ui: a "nincs akadas" jelzo sajnos mar nem ervenyes az ipad Minire!
Konkretan aTraktor DJ szoftver vanszorog, szaggat rajta es vannak masegyeb programok amik szinten nem hozzak a megszokott feelinget es ez valahol felhaborito!
[ Szerkesztve ]
-
Dany007
veterán
Okéjs. Lényegében pici gyereknek lenne. Tehát csak nem kell emiatt majd jobban erőltetnie a szemét meg hasonló, igazából csak erre gondoltam.
Plusz saját tapasztalat, hogy a szintén 160ppi-s telefon után lett egy 280ppi-s telefonom. Na a régire rá se tudok nézni.Persze ez telefon, közelebbről néznénk mint a minit.
Hardveresen korrekt továbbra is? Nincs akadás lassulás... azonnali reszponzivitás van? Mert igazából ez az egyetlen ok ami miatt iPad kell és nem egy random androidos vacak...
-
BoC1ka
senior tag
válasz
Dany007 #2390 üzenetére
Szia,
Ha a kérdés arra irányul, hogy megér-e +50% os felárat a dupla pixesűrűség, akkor a válaszom egyáltalán nem.
Nekem speciel nagyon megfelel a képminőség. Engem egyáltalán nem zavar, hozzáteszem én használom és egyszer sem néztem direkt meg kijelzőt hogy keresgéljem a pixeleket.. (másfél hete használom)
Üdv,
T.
-
Dany007
veterán
Üdv!
Meg lehet azt csinálni iPad minin, hogy csak egyetlen App ikonja maradjon kinn a desktopon?
Valamint iOS7-tel van rá lehetőség, hogy több felhasználót hozzunk létre melyek közt váltogatunk? Valami rémlik mintha iOS7-ben már lenne erre lehetőség.
Valamint mennyire zavaró ez a kis felbontás?Köszönöm a segítséget.
-
Tim82
félisten
Van Viber, van Whatsapp is, csak állítsd át az App Store-nál, hogy ne iPad-only, hanem iPhone-only app-ok között keresgéljen. (Aztán ne felejtsd el visszaállítani majd.)
Feltehetőek, csak alapvetően nem az iPad-ek felbontására írták őket, hanem az iPhone-okéra.
Az összes iTunes alternatíva onnan indul, hogy azért kell, hogy legyen telepített iTunes a PC-den/Mac-eden, szóval szerintem felejtősek.
[ Szerkesztve ]
-
BoC1ka
senior tag
Sziasztok,
Tegnap vettem egy mini-t, fülig ér a vigyorom
Lenne egy két kérdésem.
-Hogy tudom beállítani, hogy ha letöltök egy progit ne kérjen jelszót...
-A jelenlegi minimál fényerőt nem lehet progival lejjebb venni? (még így is erős sötét szobában, ha felhúzom maxra konkrétan a retinám összeég elég felrobban)
-Mik azok a must have progik? (nem találtam se vibert se whatsappot ami érdekelt vna elsősorban...)
-Hogy tudok rápakolni filmet?
-Felhőből lejátssza a VLC a filmeket? felraktam de láttam csak a Dropbox van beállítva...
Ezek a felhős dolgok hogy működnek? elég vérszegény az a 2 gb a dropboxnál. icloud is csak 5gb, skydrive is csak 7...Ezeket is be lehet állítani ha pl maffiozokat akarok nézni akkor elég bármelyikre feltöltenem és onnan vlc? nem csak dropb-val?
Az ibooks maga a csoda
van egy pár Rejtő könyv ingyen...
boldogság
Épphogy használtam de a sebessége valami csoda...(Első tabletem)
LG Gpad 8.3 és eközött vaciláltam, de végül nem volt az LG ből raktáron, és szombatig várni kelett volna...így lett az apple...amit nem bántam meg hiszen nativ progik várnak az appstoreban.
Sokkal jobban szól mint a dell laptopom, teljesen megfelel. és a kialakítása...egy kézzel tartom másik pötypöty...a nagyot csak ölben lehet használni, állva sétálva felejtős...
-
bbuffy
senior tag
válasz
vadászcsiga #2379 üzenetére
Mondanám hogy igen, meg ott már nemcsak a ram több, de a piszinek is hinni kell
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #2377 üzenetére
Rakéta ez nekem pont eléggé, csak a programok ne töltenének újra annyiszor.
[ Szerkesztve ]
-
randras
veterán
válasz
vadászcsiga #2375 üzenetére
Hát ha JB kell ahhoz, hogy rendesen működjön, akkor androidos tabletet veszek, és olyan szintén szétmókolom, mint a telefonom. Csak az 25-30%-al olcsóbb.
-
Tim82
félisten
Eleve Androidról jöttem, tehát hozzászoktam, hogy ha nem használok egy alkalmazást, bezárom - gondolom, ezt érted "takarítás" alatt. Persze kíváncsian várom a te elméletedet, hiszen te biztosan jobban tudod nálam.
Mellesleg nem kell "bika gép" nekem, biztosan értelmezve olvastad, amit írtam? Nekem megfelel így is, kb. apró malőr ez, ami miatt még csak nem is szoktam bosszankodni, csak egy kérdésre írtam válaszul, hogy van ilyen jelenség, ráadásul nem is csak velem/nálam fordul elő. Biztos mindenkinek "piszkos" az iPad Mini 1st gen-je.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Úristen, dehogy fogy el, nem is ėrtem ezt. Három böngészőablak megeszi a ramot? Inkább takaritani kéne azokat a gépeket. Nálunk ilyen gond sosincs, pedig van hogy tiz ablak simán megy, a háttérben meg húsz akalmazás parkol.
De ha bika gép kell akkor már retina minit vegyél ha megoldható, ott hardver kánaán van.[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2364 üzenetére
Akkor marad az az elmélet, hogy egyszerűen a böngésző mellett 2-3 nyitva lévő app-nál elfogy a RAM, legalábbis iOS 7 alatt.
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2362 üzenetére
Ettől még adott a kérdés: összetett oldalnak számít?
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2359 üzenetére
Én is szoktam más oldalakat is nézni/olvasni, de fórumozni itt szoktam.
nylontacskó: lehet, hogy át kellene állnom Chrome-ra, de egyrészt lassan inkább szabadulni igyekszem a Google-tól, mint jobban hozzá kötődni, másrészt meg PC-n is mellőzöm a használatát, mert nagyon sokáig voltak benne elég durva exploit-ok, pl. netbankot nem volt ajánlott rajta használni.
-
nylontacsko
senior tag
Chrome-al böngészek. 3-5 ablak van nyitva és még sosem "esett el".
-
vadászcsiga
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2357 üzenetére
A Prohardver lapcsalád fórumtopikjai összetettebbnek minősülnek? 90%-ban ugyanis azok vannak megnyitva.
-
Tim82
félisten
válasz
vadászcsiga #2354 üzenetére
Nem szoktam igazából 3 fülnél többet nyitni, 1-2 a rendszeres. De ha fut a Gmail meg mondjuk a Facebook, akkor már 1-nél is újratölti, amikor visszaváltok Safari-ra.
Hozzátenném, hogy én ezzel bőven együtt tudok élni, nem igazán zavar a dolog.
-
-
Drachoo
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok, érdeklődni szeretnék egy két dologról az első generációs Ipad Minivel kapcsolatban. Ősszel ha jól tudom megjelent az IOS 7, milyen sebességgel működik, van-e valami gond vele? Google Music legjobb tudásom szerint van rá és ha minden igaz Google Drive is. Jól tudom? Nagyon köszönöm előre is a segítséget!
-
nylontacsko
senior tag
Marha jó :-)
http://wagerfield.github.io/parallax/ -
PiE137
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy nem tudok a gépről könyvet szinkronizálni a minimre!
Legalábbis Macbookról nem sikerül: Rámegyek a hozzáadás könyvtárhoz-ra, beadom neki a pdf-et, de nem teszi be a képecskéjét a megfelelő könyvek rubrikába!
Az új OSX Maverick alatt csinálja ezt iTunes11-en.
Win-en minden ok, ott sikerült, de mac-en nem.Hallottatok ilyen gondról? Van megoldás?
Köszi előre is... -
Noxy
veterán
válasz
nylontacsko #2342 üzenetére
Saját kezemmel bontottam ki 4db gyári 4S-t + a sajátom + még van egy 3GS egyiknek se
zörög a kamerája sem pedig a gombjai. Ettől függetlenül az egyik 4S-nek, gyári hibás volt az érintő panelja. -
Noxy
veterán
Kezdő leíráshoz:
"Olyannyira, hogy furcsa hangot is adnak ki, ha hozzájuk érünk, de ha a gépet elkezdjük rázogatni (amit nyilván senki nem fog megtenni csak úgy), akkor is hallani lehet azt, hogy a plasztikbillentyűk hozzáütődnek a fém borításhoz. Érthetetlen ez egy ilyen árkategóriájú terméknél"
Ez egy orbitális bar..ág.
Nem lötyög, nem zörög, nem kattog.
Érthetetlen miért kell ilyeneket terjesztetni.
Túl szép lett volna az alma, vagy kellet a cikkbe egy kis lehúzás? -
kiszu
senior tag
válasz
BubuRoland #2330 üzenetére
Márpedig ez nagyon egyszerű. Ha nem érzed,hogy kell neked,és pláne még minket is megkérdezel,akkor egyértelmű a válasz:
Neked nem kell táblagép. -
zserbox
őstag
válasz
BubuRoland #2330 üzenetére
mi tudjuk, hogy neked kell-e?
-
BubuRoland
tag
Sziasztok! Segítséget kérnék, hogy mit tud egy ipad mini! mennyire lenne rá szükségem? Jelenleg van egy BB Q10-em és egy Lumia céges telom plusz a laptopot is általában hordom magammal. Milyen pluszt tud? mert azt se akarom, hogy még egy kütyü amit cipelek és ritkán használom! Köszönöm!
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Szerintetek az iBooks-ban ha megnyitok egy könyvet, akkor miért dobja fel az iTunes csatlakozás ablakot? Ilyenkor jelszót kér. Minden iBooks szinkron ki van kapcsolva.
-
Danny750
őstag
válasz
vadászcsiga #2326 üzenetére
Igen, jobb lesz vele a sima. Mini....a retina meg már most is jó...
-
nylontacsko
senior tag
válasz
vadászcsiga #2323 üzenetére
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko #2322 üzenetére
1 vastagabb mint a 2, vékonyabb is stb. Modernebb.
Balra az 1-es
[ Szerkesztve ]
-
nylontacsko
senior tag
válasz
vadászcsiga #2321 üzenetére
és az 1 vagy 2-t hogyan lehet megkülönböztetni?
-
vadászcsiga
félisten
válasz
nylontacsko #2320 üzenetére
3, 4 retina kijelzős
-
nylontacsko
senior tag
Gondolom ostoba kérdés, de:
miből derül ki, hogy iPad 1,2,3,vagy 4 egy készülék? -
randras
veterán
válasz
Danny750 #2314 üzenetére
Biztos, hogy nem fogom telepíteni! Ezek után semmit.
Böngészésnél is, ha átváltok egy másik programra, majd vissza, újratölt az oldal, az akkuidőm pedig durván két órával rövidebb. Hogyan tudok visszaállni iOS 6-ra? (Tudom, hogy nem egy sima művelet, de valahogy csak lehetséges.)
-
Danny750
őstag
válasz
randras #2313 üzenetére
Sajnos nagyon zabálják a ramot az edddigi ios7-es frissítések, ezért dobnak ki gyakran az alkalmazások+ezért szaggatnak be szépen a játékok is...
Kb. 1évvel ezelőtt az ipad 1-en 256rammal nem akadt és dobott ki egy most wanted.....
Itt sem volt semmi probléma a 7-es frissítésig! Am január közepén jön a 7.1 ami állítólag rengeteget javít a ram kezelésen -
randras
veterán
Tapasztalta valaki, hogy a Need for Speed Most Wanted-ból futam alatt kilép a program? iOS 7... de tudnám, minek raktam fel.
-
SATIKA31
tag
Üdv!
Tud valaki abban segíteni hogy tönkrement a minimen az érintő a t-mobile-nál azt mondták hogy visszaküldik a gyártóhoz de le szeretném menteni az adataimat és visszaállítani a szoftvert mielőtt megteszem. De az itunes nem hajlandó mert be van kapcsolva a jelkód ,van esetleg egy másik program amivel le tudnám menteni?
Visszaállítani engedné az itunes csak nekem kellenének a fotók.
köszi -
nylontacsko
senior tag
...nekem mondjuk eszembe sem jutna.
-
randras
veterán
Mi okozhat olyat, hogy Androidos telefonon nem tudom Bluetooth-on párosítani az iPad-del?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A kisebb méretű iPad a piaci igények miatt születhetett meg. Az Apple így megmutathatta, hogy táblagépes fronton még mindig szuperek.