Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pitterix: Gyógytorna
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
Új hozzászólás Aktív témák
-
ESP23
senior tag
válasz
@matthew@
üzenetére
Nálam nem igazán.
Alkalmazások hirtelen kidobnak( Safari, Chrome), ha nem a home gombbal zárok be egy appot néha előfordul hogy lefagy az egész. Nem mindig fordul el a kijelző és olyan is van hogy amikor feloldom a képernyőt, abban a pillanatban lefagy az egész.
De hogy pozitívumot is írjak, jobb lett az akkumulátor idő.
-
válasz
@matthew@
üzenetére
Szerintem ez gyári 12 hónap gari.
Idézet a honlapról:
"Jótállási időtartamok:
1 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
2 év teljes körű garancia: szoftver + hardver egyaránt.
+ díjmentes Premium Assistance szolgáltatás
Az alábbi gyártók készülékén a forgalmazói garancia mellett „gyártói garancia” is van:
Apple, Samsung, Huawei, LG, HTC, Alcatel, Nokia"Szerk: Nyugodtan megveheted itt.
-
válasz
@matthew@
üzenetére
Igen, amennyiben új, bontatlan, fóliás dobozos készülékről beszélünk.
Ha a doboz bontott és csak a készülék fóliás, akkor lehet, hogy garanciában cserélt készülékről van szó. Ezekre, ha kevesebb mint 3 hónap volt hátra a csere időpontjában a gariból, akkor 3 hónap garit ad az Apple a csere időpontjától számítva. Megint más a helyzet, ha hivatalos magyar viszonteladótól származott a cserélt készülék - de ezt nem tudom pontosan.
Linkeld be és szívesen "megszakértjük" Neked látatlanba, a felelősséget kizárva

Itt tudod megnézni egy adott készülék garanciáját a szériaszám alapján: [link]
-
válasz
@matthew@
üzenetére
Nem bántásból
, picit olvass bele az itteni iPad topikokba, hetente feljön ez a kérdés.Minden iPad gyári Apple világgaranciával jön.
(Amikor a sufnit felhívod, hogy neked a bolti garanciás (= olcsóbb) készülék kell, akkor jó eséllyel azt a választ fogod kapni, hogy az elfogyott csak az Apple garis van X ezer Ft-tal többért. És persze ugyanazt a készüléket fogja adni.)
-
válasz
@matthew@
üzenetére
8.1.x van rajta; bugok tekintetében ne tekintsd mérvadónak a véleményem, iOS 6-nál kezdtem csak iPadot használni.
A 6-os tetszett megjelenésre a leginkább, az azóta megjelent verziók fícsöreit nem igazán használom ki (a telefonom droid, laptopom Win7-es).
Air szvsz jól elvan a 8-assal, a legnagyobb gondom, hogy a Safari újratöltögeti az oldalakat, erről itt az az általános vélekedés, hogy kevés bele az 1 GB RAM. Ennek okán már várom, hogy megérkezzen az Air2-m.Ettől függetlenül az Air összességében nagyon jó, én iPad2-vel is elégedett voltam iOS 7-en, leszámítva a képernyő felbontását.
(OFF rész: A Vanilla (= tiszta) Android 4.4.4 se nagyon kutyább az iOS 8-nál.)
-
Vasinger!
nagyúr
válasz
@matthew@
üzenetére
2 napot nálam minden esetben kibírt, még ha sokat játszottam rajta, akkor is, pedig sokat használom, 60-70%-ban kiváltotta a gépemet.
Nekem most 8.1.2-vel eléggé instabil a mobilom és az iPadem is. Volt HR, respring, app fagyás, szaggató animációk és bugok is. Nem mondom, hogy nem idegesít, de nem tudok mit csinálni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- New World - az új Amazon MMORPG
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 10.9" (M1 Chip) 5G/64GB/8GB WiFi+Cellular
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, picit olvass bele az itteni iPad topikokba, hetente feljön ez a kérdés.