Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Amazon Kindle JailBreak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skorpio.59
aktív tag
Nálam eddig szinte "" tökéletes"(hogy el ne kiabáljam). Nem dob ki sehonnan,nem lép ki semmiből.Max annyi van néha,hogy billintyűzet leugrik az első betű beütése után.Üzem idő 17%-nál 13 és fél óra,2és fél napi készenléttel.Droidon szocializálódtam,használom most is időnként.Az üzem idő szvsz nagyon jó.(air).Amit még mindíg szoknom kell,azok a " legyintések" és más apróság.Főleg így,hogy vegyesen vannak használva a másik tabbal.
-
Szabikaa20
őstag
Nemigazán hallottam még ilyenröl!De viszont azalatt az 1ev alatt ha elromlana vagy mittom én nem szaroznak és cserélik újra!És bárhova mehetsz gariztatni nem csak oda ahol vetted,termeszetesen számla se kell!Mert serial szám alapján müködik!
A 16-ból 12,8 vagy 12,1gb nem tudom pontosan ami elérhetö!
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bontatlan E olvasó..
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest