Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
válasz
Atlantisz48 #7594 üzenetére
Videókat természetesen hálózatról lejátszani egyszerű. A legfontosab hogy a számítógépen van NAS - on engedélyezni kell a hálozati megoszlást( itt akár több mappát megjelölsz vagy egyet amibe bemásolod a dolgokat amiket szeretnéd iPaden látni).Ha csak filmeket fogsz akarni nézni akkor a legtöbb média player képes rá. De ha szeretnél képeket,újságokat,vagy akár zenét,filmeket, dokumentumokat nézni vagy akár letölteni iPad -re ( akár wifin ) akkor javaslok egy file kezelőt. A legjobb a iFile ( ez fizetős do kiváló a kezelö felület ). De ugyan olyan jó a ingyenes Remote Media Manager ( ennek nem olyan látványos a grafika,de van benne média player( ac3 és dts ). Ha érdekelni fog teszek képet hogy működik.
-
Kobor
aktív tag
válasz
Szia,
Igen, android után tértem át én is, bár nekem mini2 van, de ez mindegy.
Es file explorer + MX player combo.Itt is van hasonló megoldás FileExplorer + VLC samba környezetben, a VLC ftp-ről is tud streamelni, bár a mostani VLC, már nem támogatja az AC3 hangot.
Mobilneten nekem nem működik, érdekes Iphoneon simán megy a stream.A VidON player sem rossz, de itt is AC3 hiány van, illetve mobilneten nem működik.
Infuse3 nálam jelenleg a nyerő, AC3 van, mobilneten is megy FTP-n a stream.
Üdv,
-
válasz
A fájlkezelés logikáját nem sikerült a magamévá tennem az elmúlt 2 év során - azóta használok iPadet - részemről feladtam.
Netezésre viszont tökéletes, szinte csak ezt használom!
Majd a rutinosabb fórumtársak megírják a fájlkezelés csínját-bínját. Kezdj el barátkozni az iTunes-szal PC-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- OLED monitor topic
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Nyaralás topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox One
- Amazon Kindle
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest